Celebrity

Dakota Johnson weer single omdat ze geen kind wilde hebben met Chris Martin

De 29-jarige is nog levendig bezig met haar acteercarrière.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Bad Times at the El Royale-actrice Dakota Johnson en Coldplay-zanger Chris Martin hebben een aantal zware maanden achter de rug als de geruchten kloppen. Niet alleen is het tweetal niet meer samen sinds mei, ook hebben ze een hoop ruzie gemaakt om hun toekomst. Hoewel ze goed met elkaar overweg gingen, konden ze het niet eens worden over het hebben van kinderen. Het blijkt dat Martin (42 jaar) voorbereidingen maakte om een gezin te starten. Johnson (29 jaar) zag dit niet zitten.

Dat is door hechte vrienden van het tweetal onthuld. In januari 2018 startten ze hun romantische relatie. Een jaar later leken de problemen voor het eerst te ontwikkelen. Martin zou 4.5 miljoen Britse ponden hebben uitgegeven aan een strandhuis in Malibu, Californië. Volgens een vriend hoopte hij daar te gaan wonen, met Johnson en hun kind. Maar: "Dakota had hem verteld dat ze daar helemaal nog niet klaar voor was."

Carrière
De reden is erg simpel. "Chris had het duidelijk gemaakt dat hij zo snel mogelijk meer kinderen wilde hebben, maar Dakota's carrière heeft veel succes geboekt en ze wil nu helemaal niet [aan kinderen] denken. Afgelopen maand realiseerden ze dat ze allebei een andere kant opgingen. Dus ze hielden het voor gezien."

Johnson - de dochter van Don Johnson en Melanie Griffith - zou Martin hebben uitgelegd dat ze eerst nog enkele jaren aan haar acteercarrière wilde werken. Helaas kwamen ze er niet uit. De vriend: "Zowel zij als Chris zijn ontroostbaar vanwege het feit dat het niets is geworden, want ze waren een fantastisch stel."

Familie
Zo kon Dakota Johnson goed overweg met Martin's ex, Gwyneth Paltrow, en hun twee kinderen, dochter Apple (15 jaar) en zoon Moses (13 jaar). Martin en de Iron Man-actrice waren 13 jaar lang getrouwd. Volgens één van de vrienden hadden Johnson en Martin het er ook over gehad om te gaan trouwen. "Nu zijn ze hun eigen weg opgegaan, wat bij iedereen aankwam als een grote verrassing."

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Dus dat is een reden om elkaar te verlaten #lol

Rich Art

Avatar

1) fijne hechte vrienden die alle privé-zaken de wereld insturen.

2) Waarom willen sterren vaak een gigantisch gezin? Wat is daar toch de reden achter? Ik heb er twee en vind het wel prima zo eigenlijk. voel echt niet de drang om een heel dorp op de wereld te zetten... Lijkt me ook niet bijzonder praktisch met een grote muziekcarriere.. Of is dit dan ter compensatie? Om ze te aan herinneren dat ze ook gewone stervelingen zijn?

David Mills

Avatar

@rich art, inderdaad, en vervolgens de kinderen laten opvoeden door een nanny en zelf nooit thuis zijn.

Goov25

Avatar

@RichArt
1) Dacht precies hetzelfde.
2) Of überhaupt trouwen? (zoals dat nieuws over Nicholas Cage). Kies gewoon voor een lossere vorm zonder kinderen als je zo graag én een carrière in de entertainment industrie wil, én een serieuze relatie. Waarom t zo moeilijk maken voor iedereen?

Sunspot

Avatar

Tja, best een stap ook toch, die Chris had alles al uitgestippeld, kinderen na zo een korte relatie ook toch

Sunspot

Avatar

@Rich Art

Omdat het makkelijk kan, hebben miljoenen, kunnen makkelijk weg zijn, nanny, van alles.

Ze gaan de wereld over, denken zelf ook dat ze de wereld zijn vaak, diep van binnen, maar zelfs dan, het kan gewoon makkelijk, dat is het voordeel van miljoenen te besteden hebben.

Ook wat ego misschien, dat ze denken zo cool te zijn, dat de hele wereld zo moet zijn haha.

Denk ook dat die DAkota al eicellen heeft laten invriezen, stel je voor, een hollywoodster zonder nakomeling, want zijn toch beste van de wereld.

Denk zoiets haha, weet niet zeker, maar zal wel meespelen.

Meeste 'normale' mensen krijgen gelijk problemen, met planning, geld etc, bij meerdere kinderen, meer stress etc.

Denk je nu echt dat die dikke miljonairs dat ook hebben. Maar goed, ze kunnen er in ieder geval voor zorgen.

Alleen jammer dat die kinderen ook altijd denken superbelangrijk te zijn, zonder ook maar iets te doen.

Goku32

Avatar

Hhahahaa echt een domme reden om dan uit elkaar te gaan

nieuwslaatste nieuws

meest populair