Celebrity

Dakota Johnson weer single omdat ze geen kind wilde hebben met Chris Martin

De 29-jarige is nog levendig bezig met haar acteercarrière.

door FilmTotaal om 06:00 in Celebrity
Bad Times at the El Royale-actrice Dakota Johnson en Coldplay-zanger Chris Martin hebben een aantal zware maanden achter de rug als de geruchten kloppen. Niet alleen is het tweetal niet meer samen sinds mei, ook hebben ze een hoop ruzie gemaakt om hun toekomst. Hoewel ze goed met elkaar overweg gingen, konden ze het niet eens worden over het hebben van kinderen. Het blijkt dat Martin (42 jaar) voorbereidingen maakte om een gezin te starten. Johnson (29 jaar) zag dit niet zitten.

Dat is door hechte vrienden van het tweetal onthuld. In januari 2018 startten ze hun romantische relatie. Een jaar later leken de problemen voor het eerst te ontwikkelen. Martin zou 4.5 miljoen Britse ponden hebben uitgegeven aan een strandhuis in Malibu, Californië. Volgens een vriend hoopte hij daar te gaan wonen, met Johnson en hun kind. Maar: "Dakota had hem verteld dat ze daar helemaal nog niet klaar voor was."

Carrière
De reden is erg simpel. "Chris had het duidelijk gemaakt dat hij zo snel mogelijk meer kinderen wilde hebben, maar Dakota's carrière heeft veel succes geboekt en ze wil nu helemaal niet [aan kinderen] denken. Afgelopen maand realiseerden ze dat ze allebei een andere kant opgingen. Dus ze hielden het voor gezien."

Johnson - de dochter van Don Johnson en Melanie Griffith - zou Martin hebben uitgelegd dat ze eerst nog enkele jaren aan haar acteercarrière wilde werken. Helaas kwamen ze er niet uit. De vriend: "Zowel zij als Chris zijn ontroostbaar vanwege het feit dat het niets is geworden, want ze waren een fantastisch stel."

Familie
Zo kon Dakota Johnson goed overweg met Martin's ex, Gwyneth Paltrow, en hun twee kinderen, dochter Apple (15 jaar) en zoon Moses (13 jaar). Martin en de Iron Man-actrice waren 13 jaar lang getrouwd. Volgens één van de vrienden hadden Johnson en Martin het er ook over gehad om te gaan trouwen. "Nu zijn ze hun eigen weg opgegaan, wat bij iedereen aankwam als een grote verrassing."

NieuwsFilm

meest populair