Adam Savage (Mythbusters) bouwt 'Iron Man'-pak dat kan vliegen

Adam Savage (Mythbusters) bouwt 'Iron Man'-pak dat kan vliegen

Deze wil iedereen wel een dag lenen.

Je zal raar staan te kijken als je opeens Iron Man voor je deur ziet staan. Voor dit werkelijkheid is, zijn we waarschijnlijk tientallen jaren verder. Als het überhaupt mogelijk is. Toch zijn er vele hobbybobs die een pak proberen na te bouwen. Soms vrij amateuristisch, soms net even dat stapje extra. Mythbusters-ster Adam Savage bouwde een vliegende variant en dat zie je in onderstaande gave video!

In het verleden zijn er vele schattingen gemaakt van de kosten van het bouwen van een echt Iron Man-harnas, inclusief de uiteenlopende functionaliteiten. En die schattingen liepen flink uiteen, van "slechts" 100 miljoen tot enkele miljarden. Adam Savage bekostigt onderstaande vliegend Iron Man-pak, zonder blasters en JARVIS, waarschijnlijk met de inkomsten van zijn YouTube-kanaal. Daarnaast is hij gewoon een liefhebber van technische uitdagingen. Hij heeft in ieder geval al 2,5 miljoen hits verzameld.


Eerder al een Hulkbuster!
Even geleden bouwde Colin Furze al een levensgrote Hulkbuster en zo zwerven er nog wel meer eigen bouwprojecten online. Zou jij er één in je garage of tuin zetten?



NieuwsFilm

meest populair