Humor

Adam Savage (Mythbusters) bouwt 'Iron Man'-pak dat kan vliegen

Deze wil iedereen wel een dag lenen.

door Bram de Groot om 10:21 in Humor
Je zal raar staan te kijken als je opeens Iron Man voor je deur ziet staan. Voor dit werkelijkheid is, zijn we waarschijnlijk tientallen jaren verder. Als het überhaupt mogelijk is. Toch zijn er vele hobbybobs die een pak proberen na te bouwen. Soms vrij amateuristisch, soms net even dat stapje extra. Mythbusters-ster Adam Savage bouwde een vliegende variant en dat zie je in onderstaande gave video!

In het verleden zijn er vele schattingen gemaakt van de kosten van het bouwen van een echt Iron Man-harnas, inclusief de uiteenlopende functionaliteiten. En die schattingen liepen flink uiteen, van "slechts" 100 miljoen tot enkele miljarden. Adam Savage bekostigt onderstaande vliegend Iron Man-pak, zonder blasters en JARVIS, waarschijnlijk met de inkomsten van zijn YouTube-kanaal. Daarnaast is hij gewoon een liefhebber van technische uitdagingen. Hij heeft in ieder geval al 2,5 miljoen hits verzameld.


Eerder al een Hulkbuster!
Even geleden bouwde Colin Furze al een levensgrote Hulkbuster en zo zwerven er nog wel meer eigen bouwprojecten online. Zou jij er één in je garage of tuin zetten?6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Heeft Bautista er een mening over?

Artificialis

Avatar

Wauw, dit komt verrassend dicht in de buurt bij de echte versie. Wat ooit sciencefiction was begint nu realiteit te worden.

MARQ242

Avatar

Ik ben geen superhelden films beu hoor, maar wel al het nieuws over superhelden die filmtotaal domineert de laatste tijd. Bijna de helft is Marvel of DC gerelateerd, terwijl er volgens mij wel meer andere film nieuwtjes besproken kunnen worden.

Goku32

Avatar

In de toekomst heeft iedereen zo een pak.

Sunspot

Avatar

Wow, vet!

YadMedia

Avatar

Is er ook andere nieuws dan de Marvel en DC gerelateerde onzin?

NieuwsFilm

meest populair