Video

Trailer dieven-film 'Lying And Stealing' met o.a. Emily Ratajkowski

De film komt volgende maand al uit.

door Wouter Drummen om 14:22 in Video
De eerste trailer van de film Lying And Stealing staat nu online. Een van de hoofdrollen is hierin weggelegd voor actrice en model Emily Ratajkowski, die naast Ben Affleck te zien was in Gone Girl. Theo James (o.a. bekend van The Divergent films) neemt de andere hoofdrol voor zijn rekening.

In de film spelen de twee beiden succesvolle dieven. Ivan (James) steelt voornamelijk kunst, net zoals zijn vader dat voor hem deed en hem dat heeft geleerd te doen. Ondanks het feit dat James geniet van zijn vak, is hij aan iets anders toe. Toch denkt hij dat het onmogelijk is de criminele wereld achter zich te kunnen laten. Maar dan ontmoet hij Elyse (Ratajkowski), een actrice en dievegge, die, net als hij, ook haar criminele leven achter zich wil laten. Samen doen ze nog één grote missie, niet om rijk te worden maar om daarna vrij te zijn.

Rest van de cast
Fred Melamed (o.a. bekend van A Serious Man) speelt eveneens een belangrijke rol in de film. Lying and Stealing werd geregisseerd door Matt Aselton (o.a. bekend van Gigantic) en zal volgende maand al te zien zijn in de bioscoop.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Dit ziet er wel nog entertainment uit.

NieuwsFilm

meest populair