Dwayne Johnson klaar om te heersen over Marvel Cinematic Universe

Zou de ster naar het MCU vertrekken?

Uiteraard is dit niet meer dan online geflirt / grappenmakerij. Toch zou hier iets uit kunnen ontstaan: Dwayne Johnson heeft aangegeven open te staan om te heersen in het Marvel Cinematic Universe!

Johnson reageerde op een uitspraak van Avengers: Endgame co-regisseur Anthony Russo over het personage dat The Rock zou kunnen spelen in het filmuniversum. "De superheld die ik het liefst door The Rock zou willen laten spelen is The Rock. Hij is de beste versie van hem," aldus een grappende Russo tijdens de MTV Movie en TV Awards. Het is niet de eerste keer dat Johnson in verband wordt gebracht met de franchise.

De Rock is een tegenstander van de Hulk in de strips van Marvel Comics. Uiteraard is er ook The Thing, de steenachtige held van de Fantastic Four.

The Rock is er klaar voor!
Johnson reageerde door "Ik ben geboren om deze rol te spelen. Letterlijk. Ik bel jullie vanavond Russo Brothers!!! Tijd om over het MCU te regeren... voor altijd. te tweeten. De kans dat Johnson op korte termijn te zien is in de filmreeks lijkt klein. Het lijkt er namelijk nog steeds op dat de spierbundel de rol van Black Adam gaat spelen in het DC Extended Universe.



NieuwsFilm

meest populair