Algemeen

Dwayne Johnson klaar om te heersen over Marvel Cinematic Universe

Zou de ster naar het MCU vertrekken?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Uiteraard is dit niet meer dan online geflirt / grappenmakerij. Toch zou hier iets uit kunnen ontstaan: Dwayne Johnson heeft aangegeven open te staan om te heersen in het Marvel Cinematic Universe!

Johnson reageerde op een uitspraak van Avengers: Endgame co-regisseur Anthony Russo over het personage dat The Rock zou kunnen spelen in het filmuniversum. "De superheld die ik het liefst door The Rock zou willen laten spelen is The Rock. Hij is de beste versie van hem," aldus een grappende Russo tijdens de MTV Movie en TV Awards. Het is niet de eerste keer dat Johnson in verband wordt gebracht met de franchise.

De Rock is een tegenstander van de Hulk in de strips van Marvel Comics. Uiteraard is er ook The Thing, de steenachtige held van de Fantastic Four.

The Rock is er klaar voor!
Johnson reageerde door "Ik ben geboren om deze rol te spelen. Letterlijk. Ik bel jullie vanavond Russo Brothers!!! Tijd om over het MCU te regeren... voor altijd. te tweeten. De kans dat Johnson op korte termijn te zien is in de filmreeks lijkt klein. Het lijkt er namelijk nog steeds op dat de spierbundel de rol van Black Adam gaat spelen in het DC Extended Universe.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Ik ben al een tijdje Dwayne Johnson moe (ookal verheug ik me erg op Hobbs & Shaw). Maar gezien het feit hij een one trick pony is, hoef ik 'm niet in het MCU te zien.

shellghost

Avatar

Nooit gehoord van The Rock als Hulk tegenstander. Heb 'm op moeten zoeken. Ik zou dan voor een andere gaan ipv een redelijk nikszeggend karakter binnen Marvel...

adofmirosch

Avatar

Behoorlijk irritant vent die johnson, in het worstelen vind ik hem veel toffer.

GreenHornet

Avatar

hij heeft wel een candy ass

Goku32

Avatar

Ik vind the rock een Geweldig persoon, hij doet echt veel voor ze fans en Mensen.

Decepticon

Avatar

Ik verheug me steeds minder op Hobbs & Shaw, veel te overdreven.
Ik begin nog niet Johnson moe te worden, maar van mijn part houden ze hem ver weg van de MCU.
John Cena net zo, daarvan gaan de geruchten de ronde dat hij U.S. Agent gaat spelen in de Falcon/Bucky serie.

ExtraDip3000

Avatar

Black Adam???? DC, hallo??!!!

Master Of Films

Avatar

Novarellum "Ik ben al een tijdje Dwayne Johnson moe (ookal verheug ik me erg op Hobbs & Shaw). Maar gezien het feit hij een one trick pony is, hoef ik 'm niet in het MCU te zien."
Precies dezelfde gedachten. Al geef ik heel eerlijk toe dat Candy Ass wel goed werk (achter de schermen) heeft geleverd met de film Fighting with my family.

Decepticon "John Cena net zo,"
Ook zo iemand die denkt dat die grappig is. Nou, nou je lacht je werkelijk krom als Cena grapjes maakt in Bumblebee :(

NieuwsFilm

meest populair