Algemeen

Marvel geeft 'Avengers: Endgame' re-release met nieuwe beelden!

Kevin Feige promoot iets andere versie.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Dit bericht zat er aan te komen. De jacht op de wereldwijde box office-topscore van Avatar wordt kracht bijgezet door een soort re-release van Avengers: Endgame. Marvel-baas Kevin Feige heeft dit nieuws onthuld. Maar of dit voldoende is om Avatar in te halen...

Het gat tot James Camerons Avatar, dat op 2,788 miljard dollar staat, is op dit moment circa 45 miljoen dollar. Endgame staat namelijk op 2,743 miljard dollar. De re-release moet het gat dichten. Marvel-mastermind Kevin Feige tijdens een persbijeenkomst voor Spider-Man: Far From Home in Londen:


"Het is geen verlengde versie, maar het is een versie met een beetje marketing-push met een paar nieuwe dingen aan het einde van de film. Als je blijft dan is er een verwijderde scène na de aftiteling, een klein eerbetoon en een paar verrassingen. Deze verschijnt vanaf volgend weekend."

Wil jij deze versie in de bioscoop zien?
Of de versie ook in Nederland te zien is, valt te betwijfelen. Zou jij de film nog een keer gaan bekijken?

40 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Alpha80

Avatar

Ze gaan gewoon voor de record van Avatar...yes en ben wel benieuwd naar het vernieuwde einde.

meanrat

Avatar

Avatar deed het gewoon met 1 release. Dus dat is niet helemaal eerlijk.

ThysRomani

Avatar

Als dit om Avatar gaat - en dat gaat het natuurlijk - slaat dit kant noch wal. Een re-release is vals spelen. Dit gaat gewoon om geld. Meer geld. Nog meer geld. Nog steeds meer geld.

Geld.

Bluemeister

Avatar

Meanrat,

Ik meen mij te herinneren dat Avatar ook een soort re-release had of meerdere bios periodes kende.....

Rutherford

Avatar

^ inderdaad

Avatar draaide ook 34 weken in totaal dacht ik.

Guyon2002

Avatar

Jullie kunnen nu wel boos worden dat het niet eerlijk is tegenover Avatar, maar die heeft ook meerdere rereleases gehad...

pete928s

Avatar

kijk liever naar het aantal bezoekers dat is veel eerlijker hoef je ook geen inflatie mee te rekenen .

GreenHornet

Avatar

Ik wil de Snyder cut van Endgame

walkingvv

Avatar

Best veel films zijn na een paar weken weer ineens in meer bioscopen te zien. Dit was ook het geval bij de laatste Harry Potter, de Transformers films, Despicable me 3 en zo zijn er nog heel veel op te noemen. Niet heel vreemd dus.

ExtraDip3000

Avatar

Hopelijk haalt Endgame de nr. 1 spot net niet.

SplashySleet20

Avatar

#AvengersVSAvatar This is the final game. This is the ENDGAME

Dust1981

Avatar

Dit is wel eerlijk. Avatar had een re-release van de directors cut en telt ook gewoon mee. Bij Titanic wordt ook de heruitgave in 3D meegeteld. Niks verkeerd aan. Het gaat gewoon om het bedrag dat die film in totaal heeft binnengehaald.
Al zou ik wat Endgame betreft nog wat langer gewacht hebben. En het feit dat er echt niets veranderd is aan de film zelf (buiten de scène in de credits) is een beetje flauw. Ik zou er niet voor gaan kijken want binnen enkele maanden kan je de blu-ray kopen en daar staat die scène ongetwijfeld ook op, als ze die al niet online zouden zetten.

ntt

Avatar

Heb Avengers Endgame al 3 x gekeken in de bioscoop! Wacht nu lekker op de blu-ray. Over 2 weken komt Spider-Man in de bios!! Die extra scenes in Endgame zullen Spider-Man gerelateerd zijn, en wat hintjes naar eventuele films voor phase 4 en wat blu-ray materiaal van Endgame. volgens een niet nader te noemen comicbookfilm site

GreenHornet

Avatar

FT zal de nieuwe beelden toch spoilen. Iets dat ze laatste tijd vaker doen.

Kap met spoilen aub FT

EKA

Avatar

Hmmm...dan vind ik dat ze alleen het geld van de eerste release moeten vermelden qua record en de verdere re-releases apart moeten vermelden. Dan is het een "eerlijker" record.

eltorro

Avatar

@Rutherford: Avatar heeft zolang gedraait omdat de film veel geld bleef opbrengen. Avengers brengt op dit moment niet zoveel meer op en wordt daarom langzamerhand uit de bios gehaald.

chefry1983

Avatar

Ik ben al 2x geweest en wacht nu mooi op de blu-ray

Filmfreak1973

Avatar

Avatar had een gewone en 3D release dus van valsspelen is er geen sprake. En Endgame is gewoon vele malen beter maar dat is mijn bescheiden mening

Frietgezicht

Avatar

Mijn kleine neefje Timmie die al weken in een ziekenhuis aan een infuus ligt had dit erg leuk gevonden want hij zei elke dag dat hij hoopte dat hij op tijd uit het ziekenhuis zou zijn om de film op een groot scherm te zien.
Tot hij op FT las in een spoilerkop wie doodging...
Arme Timmie.

SunChaser

Avatar

avatar krijgt als marketing ook een rerelease voor avatar 2
kan je daar weer het nieuws mee vullen. beide is nu van disney

Thiver

Avatar

Alpha80 "ben wel benieuwd naar het vernieuwde einde."

Het is geen nieuw einde. Er is alleen een nieuwe bonusscène.

[qpete928s=kijk liever naar het aantal bezoekers dat is veel eerlijker hoef je ook geen inflatie mee te rekenen .[/quote]
Volgens mij worden dergelijke cijfers niet bijgehouden, maar ik geef je gelijk. Het aantal bezoekers zou belangrijker moeten zijn dan wat zij in totaal hebben betaald om de film te mogen zien. Er zijn echter tal van andere factoren die vaak vergeten worden. Denk aan de hoeveelheid bioscopen, dat door de jaren heen stevig gegroeid is. Of de gemiddelde ticketprijs. Of de levensstandaard. Of het aantal markten waar de film wordt vertoond. Dat in acht genomen is er waarschijnlijk geen enkele film die ooit Gone with the Wind zal verslaan. Niet alleen staat die film qua opbrengst (inflatie meegerekend) nog altijd stevig bovenaan, maar dat gebeurde in een tijd dat de wereldbevolking minder dan een derde was van wat-ie nu is, er een economische crisis gaande was en er nog lang zoveel bioscopen of afzetmarkten waren als vandaag de dag. Aan de andere kant: je had toen ook niet zoveel verschillende soorten van vermaak als nu.

Frietgezicht "Mijn kleine neefje Timmie die al weken in een ziekenhuis aan een infuus ligt had dit erg leuk gevonden want hij zei elke dag dat hij hoopte dat hij op tijd uit het ziekenhuis zou zijn om de film op een groot scherm te zien.
Tot hij op FT las in een spoilerkop wie doodging...
Arme Timmie."

Ach, in ieder geval is niet gespoild wanneer Timmie zelf kwam te overlijden. ;)

Rafael11

Avatar

Logisch, als ik zo dichtbij was, zou ik ook alles doen om dat record te pakken. Weet nog niet of ik er heen zou gaan.

Zou Sony hier wel blij mee zijn trouwens? Zo vlak voor de release van Spiderman Far From Home.

SunChaser

Avatar

tuurlijk is sony er blij mee. Endgame is de prequel voor home coming

Benjamin2510

Avatar

Avatar is zwaar overrated en de re release is geoorloofd aangezien avatar mega lang in de bioscopen is geweest

Boer

Avatar

Hopelijk houdt Avatar het record vast..

Retronium

Avatar

Avatar heeft ook een rerelease gehad in 3d...
Maar ik ga zeker nog een keer naar endgame, als fan moet je elk detail hebben gezien

Artificialis

Avatar

Oh, want ruim 2,8 miljard dollar is nog niet genoeg? Ze willen per sé nog meer geld binnenhalen dan Avatar? Wat een hebberigheid. Wat een gebrek aan schaamte, bescheiden en ethiek. Mensen terug naar de bioscoop lokken met verwijderde after credits? Dan ben je toch elke vorm van waardigheid verloren?
Er mee te koop lopen dat je een geldwolf bent. Schaamteloos..

Sunspot

Avatar

Haha, grappenmakers.

Ik ga dus niet kijken, juist omdat het puur lijkt te zijn om Avatar te overtreffen.

Vin het maar triest eerlijk gezegd en sowieso niet op de juiste manier.

Dan halen ze het straks, maar iedereen weet dan toch op welke manier het is gebeurd haha.

Triest, diep triest

ridjieddo

Avatar

Ik denk niet dat bedrijven als Disney die records wat boeien. Het is gewoon vanuit een business oogpunt handig om te re-releasen in de aanloop naar en tegelijkertijd met Spider-Man Far from home. Wat kunnen zij nou dat record schelen.

horizon

Avatar

Ya, Avata had re-release.

De eerste Avengers film ook.

Orko

Avatar

Trap.er.niet.in. Helaas, nu ben ik er toch zelf voor de helft ingetrapt door te reageren op dit artikel. Maar wat een armoede zeg. En dat voor enkele tientallen miljoenen.

PRIME

Avatar

Wat loopt iedereen nou weer te zeiken. Volgens mij is Avatar 2x gere-released en heeft in totaal 238 dagen gedraait vs. De 54 van Endgame.

Voor ECHTE fans is dit toch leuk, en de strijdt aangaan met Avatar en wat nieuwe footage.
Maar wat een gemiep weer meteen.

PRIME

Avatar

Misschien moet iemand even de bloeddruk van Artificialis nakijken hahA

5ieb

Avatar

Whahahahaha. Avatar bracht ook betere 3D techniek mee en dat zal Avatar 2 ook weer doen. Wat bracht de Avengers? Vermaak en meer niet. Re-release is overbodig.

hQuinn

Avatar

Aangezien het enkel om een extra scène na het einde van de film gaat, wacht ik ook op de BR-release.

Rafael11

Avatar

Mof, die 'versie' heeft ook black panther's terugkomst eruit gelaten, Tony ontmoet z'n vader niet, Thor ontmoet z'n moeder niet, Cap ziet Peggy niet, en zo nog meer dingen...hoewel ik niet de grootste Briefan ben, ben ik ook niet anti zoals de meeste hier zijn. Sommige mensen zijn zo geobsedeerd door haar, zielig gewoon.

Master Of Films

Avatar

Rafael11 "Mof, die 'versie' heeft ook black panther's terugkomst eruit gelaten, Tony ontmoet z'n vader niet, Thor ontmoet z'n moeder niet, Cap ziet Peggy niet, en zo nog meer dingen..."
Kortom, die onofficiele fan edit gaat de 3 uur speelduur niet halen. Smiley face

Rafael11

Avatar

^haha nee, idd

nieuwslaatste nieuws

meest populair