Algemeen

Dwayne Johnson enthousiast dat hij superheld gaat spelen die net zo sterk is als Superman

De film liet lang op zich wachten, maar er komt langzaam schot in de zaak.

door Steven van der Vegt om 11:27 in Algemeen
Je zou kunnen stellen dat Dwayne Johnson haast in elke film een superheld neerzet, maar officieel speelde hij nog geen dergelijke rol. Inmiddels is het al vijf jaar geleden dat de voormalig worstelaar werd bevestigd als Black Adam in het DC Extended Universe. Ondanks dat de film nog steeds niet met opnames bezig is, lijkt er inmiddels wel schot in de zaak te zitten.

Black Adam is een personage dat zijn oorsprong kent in de wereld van Shazam!, een personage dat we eerder dit jaar in zijn eigen bioscoopfilm zagen opdraven. Echter was Johnson nog niet in deze film te zien, zelfs geen cameo. Dat terwijl de acteur wél als producent bij de film betrokken was.

Vooruitgang
Omdat Shazam! door de critici goed werd ontvangen, is een vervolg al in ontwikkeling. Voor de film rond Black Adam is inmiddels ook al een regisseur gevonden in de vorm van Jaume Collet-Serra (Unkown, Orphan). In gesprek met MTV is Johnson dan ook enthousiast om eindelijk het personage naar het witte doek te brengen. "Hij heeft dezelfde krachten als Superman, daarom is het zo cool en opwindend", liet de acteur onder meer optekenen. Het is nu nog afwachten tot de camera's daadwerkelijk gaan draaien.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Ja, waar blijft hij, maar zie liever meer duidelijkheid voordat Rock erin komt als Adam.

Wil Superman weer terug zien, Cavill sowieso.

filmhero

Avatar

Goed artikel. De kop klopt echter niet: Black Adam is geen superheld, minstens een antiheld, maar in de meeste gevallen een superschurk.

NieuwsFilm

meest populair