Celebrity

'Bradley Cooper en Lady Gaga daten (nog) niet'

Een goede vriend van Cooper laat zich erover uit.

door FilmTotaal om 17:29 in Celebrity
Bradley Cooper en Lady Gaga wisten allebei hoge ogen te gooien in A Star is Born. Deze werd erg goed onthaald en wist ook de nodige prijzen te winnen. Het was eveneens duidelijk dat Gaga en Cooper het heel erg goed met elkaar konden vinden. Nu ze alle twee single zijn, wordt dan ook verwacht dat de twee gaan daten. Een goede vriend van Cooper ontkent dat.

De 44-jarige acteur was 4 jaar samen het 33-jarige model Irina Shayk. Samen hebben ze een tweejarig dochtertje, dat nu Cooper's prioriteit is: ''Het gaat goed met Bradley en Irina'' begint Cooper's vriend. ''Ze kunnen zich focussen op hun carrières, maar hun dochtertje gaat voor alles. Dat is voor beiden het belangrijkste: zorgen dat alles goed gaat met hun dochtertje en dat zij niet lijdt onder de scheiding''.

Cooper en Gaga?
Gaga zette ook recentelijk een punt achter haar relatie met Christian Carino. Toch denkt Cooper, volgens zijn vriend, op dit moment niet aan daten: ''Zowel Bradley als Irina heeft het beiden heel druk. Daten is nu voor hen absoluut niet belangrijk; hun dochtertje en hun carrières gaan nu voor.''

''De scheiding was niet gemakkelijk en Bradley is nog niet toe aan een nieuwe relatie. Hij en Gaga zijn erg goede vrienden en hopen in de toekomst opnieuw te kunnen samenwerken. Ik geloof, en de rest van hun entourage ook, dat het op dit moment niet meer is dan een hechte vriendschap''

Toch geloven sommigen dat er meer aan de hand is. Zo had Carino recentelijk nog een sexy foto van Shayk op Instagram 'geliked'. Hierdoor gingen sommige mensen ervan uit dat dit een sneer was in de richting van Cooper en Gaga, maar de bron ontkent dat: ''Hij deed dat niet voor aandacht of om wraak te nemen. Christian kent Irina van de A Star is Born set, waar ze elkaar hebben leren kennen toen hun voormalige partners nog bezig waren met dat project. Zij kunnen het goed met elkaar vinden maar dat is het dan ook''.

NieuwsFilm

meest populair