Celebrity

'Bradley Cooper en Lady Gaga daten (nog) niet'

Een goede vriend van Cooper laat zich erover uit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 17:29 in Celebrity
Bradley Cooper en Lady Gaga wisten allebei hoge ogen te gooien in A Star is Born. Deze werd erg goed onthaald en wist ook de nodige prijzen te winnen. Het was eveneens duidelijk dat Gaga en Cooper het heel erg goed met elkaar konden vinden. Nu ze alle twee single zijn, wordt dan ook verwacht dat de twee gaan daten. Een goede vriend van Cooper ontkent dat.

De 44-jarige acteur was 4 jaar samen het 33-jarige model Irina Shayk. Samen hebben ze een tweejarig dochtertje, dat nu Cooper's prioriteit is: ''Het gaat goed met Bradley en Irina'' begint Cooper's vriend. ''Ze kunnen zich focussen op hun carrières, maar hun dochtertje gaat voor alles. Dat is voor beiden het belangrijkste: zorgen dat alles goed gaat met hun dochtertje en dat zij niet lijdt onder de scheiding''.

Cooper en Gaga?
Gaga zette ook recentelijk een punt achter haar relatie met Christian Carino. Toch denkt Cooper, volgens zijn vriend, op dit moment niet aan daten: ''Zowel Bradley als Irina heeft het beiden heel druk. Daten is nu voor hen absoluut niet belangrijk; hun dochtertje en hun carrières gaan nu voor.''

''De scheiding was niet gemakkelijk en Bradley is nog niet toe aan een nieuwe relatie. Hij en Gaga zijn erg goede vrienden en hopen in de toekomst opnieuw te kunnen samenwerken. Ik geloof, en de rest van hun entourage ook, dat het op dit moment niet meer is dan een hechte vriendschap''

Toch geloven sommigen dat er meer aan de hand is. Zo had Carino recentelijk nog een sexy foto van Shayk op Instagram 'geliked'. Hierdoor gingen sommige mensen ervan uit dat dit een sneer was in de richting van Cooper en Gaga, maar de bron ontkent dat: ''Hij deed dat niet voor aandacht of om wraak te nemen. Christian kent Irina van de A Star is Born set, waar ze elkaar hebben leren kennen toen hun voormalige partners nog bezig waren met dat project. Zij kunnen het goed met elkaar vinden maar dat is het dan ook''.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Even een test met een emoji. Klopt het dat die nu op m'n profielfoto verschijnt?

Ereptile

Avatar

Test post met een emoji: Smiley face

Master Of Films

Avatar

En ik heb ook nog steeds geen date met Stefani Germanotta, die ik liefkosend Lady Gaga noem Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Is het mogelijk pushmekdingen van FT te krijgen als er iets veranderd tussen deze 2?

Tako

Avatar

Smiley face Smiley face

Timothy

Avatar

'was' born?

Ninsh

Avatar

Niet 1 of ander..... Maar Gaga is geen mooie vrouw qua uiterlijk....en dan draagt zij nog eens kilo's make-up.

Cooper heeft haar allang gefriendzoned, en anders gebeurt dat wel.

I know, niet alles draait om uiterlijk. Maar in Snollywood wel.

PRIME

Avatar

@Ninsh

Wow wat weet je dat allemaal goed? Heb je daarvoor gestudeerd?

Master Of Films

Avatar

PRIME " @Ninsh

Wow wat weet je dat allemaal goed?"


Ho ho. We gaan toch niet onze allenwetende Ninsh ondermijnen. Ninsh wist ons allen te vertellen dat Avengers 4 Avengers: Infinity Gauntlet zou gaan heten. En dat Avengers: Endgame niet de titel zou gaan worden, omdat geen spoilertitel was.

Ninsh "Zoals ik altijd bleef volhouden dat Avengers 3 en 4 gewoon part 1 en part 2 zijn blijf ik volhouden dat deel 4, Infinity Guintlet heet. https://www.express.co.uk/entertainment/films/952117/Avengers-Infinity-War-Gamora-Zoe-Saldana-Avengers-4-title-J..."

PRIME

Avatar

^
hahah

Ninsh

Avatar

^
@master of films

https://www.filmtotaal.nl/nieuws/65607

HAHA! ;) had gelijk over Infinity Gauntlet!

"Oorspronkelijk droeg de film de titel 'Avengers: Infinity Gauntlet"

Ze hebben de titel veranderd, maar de oorspronkelijke naam had ik GEWOON gelijk in. Dusss ik kan er niks aan doen dat Disney/Marvel titel laatste maanden veranderd...

nieuwslaatste nieuws

meest populair