'Halloween 2' met Jamie Lee Curtis gaat er komen in 2020!

'Halloween 2' met Jamie Lee Curtis gaat er komen in 2020!

Het is inmiddels de derde keer dat er een Halloween 2 wordt gemaakt...

Nadat de recente Halloween-reboot niet alleen lovende recensies kreeg, maar ook wereldwijd 255 miljoen dollar wist binnen te slepen (tegenover een budget van 10 miljoen dollar), leek de terugkeer van Michael Myers slechts een kwestie van tijd. Nog geen jaar later is in elk geval de aankondiging er.

Meerdere bronnen hebben Collider namelijk laten weten dat de opnames van Halloween 2 dit najaar zullen beginnen en het resultaat (heel logisch) in oktober 2020 de bioscopen zal bereiken. De datum van 16 oktober was sowieso al gereserveerd voor een nog onbekende titel van Blumhouse, dus die lijkt nu ingevuld te zijn.

Jamie Lee Curtis zal naar alle waarschijnlijkheid terugkeren als Laurie Strode, net als Judy Greer en Andi Matichak als respectievelijk haar dochter en kleindochter. Officiële deals moeten echter nog worden gesloten.

Meer terugkerend talent
David Gordon Green schreef het script voor de sequel en zal naar verwachting na het succes van het eerste deel ook terugkeren voor de regie. Jason Blum, Malek Akkad en Bill Block zullen produceren, terwijl Green, Curtis, Danny McBride, John Carpenter en Couper Samuelson als uitvoerend producent zullen fungeren.

NieuwsFilm

meest populair