Tom Hardy terug voor 'Venom 2'; ontmoeting met Spider-Man?

Tom Hardy terug voor 'Venom 2'; ontmoeting met Spider-Man?

In 2018 verscheen Venom. Een vervolg staat in de stijgers.

Gisteren werd al duidelijk dat Marvel Studios verwacht dat Venom ooit Spider-Man zal ontmoeten in Sony's Marvel Universe. Nu heeft Sony dit via producent Amy Pascal bevestigd. Sony's Marvel Universe gaat eerst aan de slag met een nieuwe Venom-film met hoofdrolspeler Tom Hardy.

"Ik kan zeggen dat Tom Hardy terugkeert. Hij zal dat personage weer spelen zoals niemand anders dat kan," aldus Pascal tegenover Fandango. Voor het succes van de film Venom heeft ze meerdere oorzaken: "Het zijn meerder dingen. Een daarvan is dat Sony fantastisch werk heeft geleverd door die franchise te creëren; het een leven te geven en het een eigen wereld te geven. En dan is er Tom Hardy. Als je aan Venom denkt, dan kan je alleen maar denken aan Tom Hardy die in een bad vol kreeften zit."

Spider-Man en Venom?
Een ontmoeting tussen Spider-Man en Venom behoort volgens Pascal nog steeds tot de mogelijkheden. "Iedereen zou het leuk vinden om dat te zien, je weet maar nooit... het kan gebeuren," volgens Pascal. Het is uiteraard de vraag of dit Tom Hollands Spider-Man zou zijn, of mogelijk gewoon een nieuwe Spider-Man.

Naar verwachting verschijnt Venom 2 rond 2 oktober 2020 in de wereldwijde bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair