Video

Trailer Netflix-thriller 'Point Blank' met 'Captain America'-collega's Anthony Mackie en Frank Grillo

Een verpleger probeert z'n ontvoerde zwangere vrouw redden en moet hiervoor samenwerken met een moordverdachte.

door Jan-Peter Rook om 11:28 in Video
Hoewel Falcon en Brock Rumlow in de Captain America-films lijnrecht tegenover elkaar stonden, zijn acteurs Anthony Mackie en Frank Grillo in Point Blank genoodzaakt om samen te werken. In deze nieuwe actiethriller van Netflix speelt eerstgenoemde een verpleger die zijn ontvoerde zwangere vrouw probeert te redden en hiervoor samen moet werken met een moordverdachte (Grillo). Check snel de eerste trailer.


Wanneer zijn zwangere vrouw wordt ontvoerd door een indringer, zit er voor de verpleger niets anders op dan een andere, zwaargewonde crimineel uit het ziekenhuis te helpen ontsnappen. Deze heeft echter totaal geen zin om zijn bevrijder te helpen en wil eigenlijk alleen maar wraak nemen op de mensen die hem in het ziekenhuis hebben gestopt. Om allebei hun doel te bereiken, zijn de heren genoodzaakt om samen te werken en het gedurende een race tegen de klok op te nemen tegen tal van boeven en foute agenten.

De rest van de cast bestaat uit Marcia Gay Harden, Christian Cooke, Teyonah Parris, Boris McGiver en Ming Wang. Point Blank, een remake van de Franse film À bout portant uit 2010, is afkomstig van regisseur Joe Lynch (Knights of Badassdom, Everly).

Point Blank is vanaf 12 juli te zien bij Netflix.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

dit kan wel eens een verrassing zijn

Daanminator

Avatar

Vind die Frank een goede acteur.

NieuwsFilm

meest populair