'Tom Holland (Spider-Man) is bang voor spinnen'

'Tom Holland (Spider-Man) is bang voor spinnen'

Ook reageert Holland op het gerucht dat hij een relatie met Zendaya heeft.

In het filmuniversum van Marvel speelt Tom Holland de rol van Peter Parker, een scholier die door een beet van een radioactieve spin unieke krachten krijgt. Ironisch genoeg blijkt de acteur in het echt juist bang te zijn van spinnen. Dat onthult hij in een interview met het modeblad Elle.

Tom Holland (23) voelt niets dan liefde voor alle levende wezens op deze planeet, maar met spinnen heeft hij helemaal niets. "Ik moet eerlijk bekennen dat ik alleen echt bang ben van spinnen", vertelt hij aan Elle. Door zijn rol als Spider-Man wordt hij echter regelmatig geconfronteerd met journalisten die hem vragen om even een spin vast te houden. "Dat doe ik dan wel hoor", zegt Holland, "maar ik vind het eigenlijk verschrikkelijk".

Relatiegeruchten
In hetzelfde interview krijgt Holland de vraag voorgeschoteld of de geruchten dat hij datet met zijn tegenspeelster Zendaya (te zien als Peters oogappeltje Michelle 'M.J.' Jones) kloppen. Zijn antwoord zal degenen die daarop hoopten teleurstellen. "Ik date op dit moment met niemand", verklaart Holland namelijk. "Ik ben absoluut iemand die een vaste relatie wil en hop niet van de een naar de ander".

Holland blijkt ook maar weinig tijd te hebben voor een serieus liefdesleven. "Ik stop mijn energie nu liever in mijn werk", vertelt hij. Met acht films op de planning is dat ook wel logisch. Hollands volgende avontuur als Spider-Man - Far From Home - verschijnt op 4 juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair