Algemeen

Met wie Tom Holland te zien wil zijn in vervolg 'Spider-Man: Far From Home' & gave Audi-reclame van 3 minuten!

Welk MCU-personage wil hij naast zich hebben?

door Bram de Groot om 09:00 in Algemeen
Tony Stark a.k.a. Iron Man speelt een belangrijke rol in het leven van de jonge superheld Peter Parker a.k.a. Spider-Man, gespeeld door Tom Holland. In Spider-Man: Far From Home wordt de soort van mentorrol overgenomen door Nick Fury (Samuel L. Jackson) en is hij te zien naast het mysterieuze personage Mysterio (Jake Gyllenhaal). Met welke Marvel-vedette wil hij in de derde film te zien zijn?

De kans is groot dat Sony Pictures het derde deel in de reeks graag al in 2021 of anders 2022 op het witte doek wilt hebben. Holland weet al met wie hij wil samenwerken in zijn derde solofilm. Holland tegenover Cinema Blend:


"Ik wil echt een samenwerking met Doctor Strange. We zijn allebei New Yorkers en ik hou echt van het idee dat een wetenschapper samenwerkt met iemand die aan magie doet. Dit omdat het volledig in tegenspraak is met alles wat Parker doet. En ik hou van het idee dat er echte wetenschap is waar Peter Parker over spreekt, en dat Doctor Strange aankomt met zijn brabbeltaal, zoals 'de tijdverschuiving door dat ding, en dat ding.' Dus dat kan best leuk zijn,"

Gave Audi-reclame van 3 minuten
Hieronder zie je een reclamevideo van Audi, voor hun elektrische voegtuig, de Audi e-tron. In de clip zien je naast Parker / Spider-Man ook Ned, de rol van Jacob Batalon. Vanaf 4 juli draait de Marvel-film in de bioscoop.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Kan inderdaad leuk zijn, dialogen tussen die 2, jongere en oudere, wetenschap en magic

NieuwsFilm

meest populair