Omstreden Bryan Singer (Bohemian Rhapsody) vervangen als regisseur van 'Red Sonja'

Omstreden Bryan Singer (Bohemian Rhapsody) vervangen als regisseur van 'Red Sonja'

De #MeToo-beweging slaat opnieuw toe.

Vandaag is bekend geworden dat Jill Soloway, de bedenker van hitserie Transparent, Bryan Singer zal vervangen als regisseur van Red Sonja. Soloway zal tevens het script schrijven voor Millennium Films. Singer kon vertrekken nadat hij vanuit meerdere kanten werd beschuldigd van seksueel wangedrag.

Afgelopen februari liet producent Avi Lerner nog weten dat de opnames van de film waren vertraagd. In het verleden werd Singer al vaker beschuldigd van ongewenste seksuele handelingen met vier jonge mannen, maar die aantijgingen hadden weinig gevolgen. Singer ontkent ondertussen nog steeds iets fout te hebben gedaan.

Gaat het er nu dan echt van komen?
Over een nieuwe film rond het personage Red Sonja wordt inmiddels alweer meer dan 10 jaar gesproken. In 2008 werd aangekondigd dat Robert Rodriguez de film zou maken met Rose McGowan als hoofdrolspeler. Die versie kwam echter nooit van de grond. In september 2018 werd aangekondigd dat Singer de film zou maken, zelfs nadat hij werd ontslagen door vreemd gedrag op de set van Bohemian Rhapsody.

NieuwsFilm

meest populair