Algemeen

Omstreden Bryan Singer (Bohemian Rhapsody) vervangen als regisseur van 'Red Sonja'

De #MeToo-beweging slaat opnieuw toe.

door Zilko Tarici om 09:00 in Algemeen
Vandaag is bekend geworden dat Jill Soloway, de bedenker van hitserie Transparent, Bryan Singer zal vervangen als regisseur van Red Sonja. Soloway zal tevens het script schrijven voor Millennium Films. Singer kon vertrekken nadat hij vanuit meerdere kanten werd beschuldigd van seksueel wangedrag.

Afgelopen februari liet producent Avi Lerner nog weten dat de opnames van de film waren vertraagd. In het verleden werd Singer al vaker beschuldigd van ongewenste seksuele handelingen met vier jonge mannen, maar die aantijgingen hadden weinig gevolgen. Singer ontkent ondertussen nog steeds iets fout te hebben gedaan.

Gaat het er nu dan echt van komen?
Over een nieuwe film rond het personage Red Sonja wordt inmiddels alweer meer dan 10 jaar gesproken. In 2008 werd aangekondigd dat Robert Rodriguez de film zou maken met Rose McGowan als hoofdrolspeler. Die versie kwam echter nooit van de grond. In september 2018 werd aangekondigd dat Singer de film zou maken, zelfs nadat hij werd ontslagen door vreemd gedrag op de set van Bohemian Rhapsody.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Die metoo gaat wel een beetje de verkeerde kant op.

Artificialis

Avatar

Vrouwen hebben een typische vrouwelijke manier gevonden om hogerop te komen. Mannen (laten) wegsturen, in plaats van zelf meer talent te ontwikkelen. Zeer jammer dat Bryan Singer's carrière op deze manier ten einde moet komen.

GreenHornet

Avatar

Hij is nooit veroordeeld

Moviemagic

Avatar

GreenHornet "Hij is nooit veroordeeld"


Hij is wel veroordeeld maar alleen niet wettelijk. Door deze beschuldigingen (ook al is hij onschuldig wettelijk) zal hij inkomsten missen doordat bedrijven hem en zijn films niet willen sponsoren. Hij zal collega's hebben die niet met hem willen samenwerken omdat ze zelf in een slecht daglicht kunnen komen door de associatie. De wereld is iets minder zwart-wit en heeft veel grijze vlakken.

xarkov

Avatar

@Artificialis Dit heeft niks met vrouwen te maken. Hij is homo.

007

Avatar

Waarom een remake van red sonja de remake van conan kon ook al niet tegen het origineel op word echt moe van al die remakes.

Frietgezicht

Avatar

^ Ja want het origineel is een pareltje! HAHAHAHAHAHA

Sunspot

Avatar

Is het om Singer zelf werkelijk, of omdat het nu hip is om een vrouwelijke regisseur meer films te laten maken, vooral films waar een vrouw de hoofdpersoon is.

Dat ze later geen gezeur (twitter en zo Smiley face krijgen van u weet wel...haha.

Sunspot

Avatar

Hmmm, komen er nu smiley's :D.

Even kijken of meer het al doen Smiley face.

:7 :( 8-) *) :? :r :0 :W 8)7

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "^ Ja want het origineel is een pareltje! HAHAHAHAHAHA"
Je slaat precies de spijker op zijn kop Friet Smiley face

Artificialis

Avatar

xarkov "@Artificialis Dit heeft niks met vrouwen te maken. Hij is homo."

Hij wordt weggestuurd en vervangen door vrouwen. Er zit echt nog wel een #MeToo vrouwenagenda achter.

NieuwsFilm

meest populair