Bewijs: Acteur uit Sam Raimi's 'Spider-Man'-films speelt populair personage opnieuw in 'Far From Home'

Dit zou fantastisch zijn!

Komt Marvel in Spider-Man: Far From Home met dé verrassing van het jaar? Als we dit nieuwe gerucht mogen geloven wel. In de bonusscène na de aftiteling schijnt namelijk een hele bekende kop uit de Spider-Man-films van Sam Raimi te zien te zijn. Dit artikel bevat mogelijk enorme spoilers!

Bekijk de afbeelding
Dit ga je niet geloven. Volgens de laatste geruchten keert niemand minder dan J.K. Simons terug als John Jonah Jameson (ook wel J.J.J.) in Far From Home. Jameson is de hoofdredacteur van de fictieve New Yorkse krant Daily Bugle en heeft een enorme hekel aan Spider-Man. Simons speelde deze rol eerder in de drie Spider-Man-films van Sam Raimi (2002 - 2007). De precieze details zullen we niet verklappen, maar Jameson zou in een televisieprogramma een gebeurtenis uit de film becommentariëren. Te mooi om waar te zijn? Er is genoeg bewijs dat dit gerucht écht waar is.


Bekijk de afbeelding
Nieuwe versie
Vorige maand bevestigde producent Eric Carroll namelijk dat het productieteam van Far From Home heeft nagedacht over een mogelijke terugkeer van de Daily Bugle. "We hebben met meerdere ideeën gespeeld, maar daar kan ik eigenlijk niet over uitweiden, omdat ik dan mogelijk spoilers weggeef", begon hij zijn antwoord. "We willen de Daily Bugle niet laten terugkeren als traditionele krant, maar als we een goed idee zouden hebben voor een andere mediavorm, dan zouden we het absoluut doen".

Nog niet overtuigd? Bekijk de onderstaande tweet eens van een journalist van Buzzfeed. Daarnaast heeft Simons in het verleden meermaals aangegeven open te staan voor een terugkeer als de besnorde journalist.


Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen te zien!

NieuwsFilm

meest populair