Algemeen

Bewijs: Acteur uit Sam Raimi's 'Spider-Man'-films speelt populair personage opnieuw in 'Far From Home'

Dit zou fantastisch zijn!

door Jeffrey Kouters om 17:01 in Algemeen
Komt Marvel in Spider-Man: Far From Home met dé verrassing van het jaar? Als we dit nieuwe gerucht mogen geloven wel. In de bonusscène na de aftiteling schijnt namelijk een hele bekende kop uit de Spider-Man-films van Sam Raimi te zien te zijn. Dit artikel bevat mogelijk enorme spoilers!


Dit ga je niet geloven. Volgens de laatste geruchten keert niemand minder dan J.K. Simons terug als John Jonah Jameson (ook wel J.J.J.) in Far From Home. Jameson is de hoofdredacteur van de fictieve New Yorkse krant Daily Bugle en heeft een enorme hekel aan Spider-Man. Simons speelde deze rol eerder in de drie Spider-Man-films van Sam Raimi (2002 - 2007). De precieze details zullen we niet verklappen, maar Jameson zou in een televisieprogramma een gebeurtenis uit de film becommentariëren. Te mooi om waar te zijn? Er is genoeg bewijs dat dit gerucht écht waar is.Nieuwe versie
Vorige maand bevestigde producent Eric Carroll namelijk dat het productieteam van Far From Home heeft nagedacht over een mogelijke terugkeer van de Daily Bugle. "We hebben met meerdere ideeën gespeeld, maar daar kan ik eigenlijk niet over uitweiden, omdat ik dan mogelijk spoilers weggeef", begon hij zijn antwoord. "We willen de Daily Bugle niet laten terugkeren als traditionele krant, maar als we een goed idee zouden hebben voor een andere mediavorm, dan zouden we het absoluut doen".

Nog niet overtuigd? Bekijk de onderstaande tweet eens van een journalist van Buzzfeed. Daarnaast heeft Simons in het verleden meermaals aangegeven open te staan voor een terugkeer als de besnorde journalist.


Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen te zien!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Ik heb het wel gelezen. Interesseerde me toch niet, maar my god dit zou genius zijn als hij terugkeert.

Molemanski

Avatar

@GreenHornet maak je niet druk, de titel van het artikel heb je toch al gezien.

ExtraDip3000

Avatar

'Komt Marvel in Spider-Man: Far From Home met dé verrassing van het jaar?'

Ben je serieus? Nee gewoon niet.

Sunspot

Avatar

Hij was wel supergoed als Jonah Jameson, leek zo uit de comics gelopen.

maar is wel raar beetje toch, andere Spiderman

Scheerzeep

Avatar

@Sunspot

Als het waar is, dan is het gewoon een leuke knipoog naar oude films. Hij speelt dan sowieso een nieuwe versie van Jameson.

Frietgezicht

Avatar

^ Hoop t want vond die versie iets teveel een karikatuur maar zal aan mij liggen want hij is onwijs populair(de acteur vind ik wel top in o.a. OZ)

dejo

Avatar

"Dit ga je niet geloven".
WTF...wie schrijft dit soort berichten? Is die aan de pillen ofzo...wat een hysterische schrijfstijl voor een non-berichtje

hQuinn

Avatar

dejo ""Dit ga je niet geloven".
WTF...wie schrijft dit soort berichten? Is die aan de pillen ofzo...wat een hysterische schrijfstijl voor een non-berichtje"
Haha, echt!

NieuwsFilm

meest populair