Celebrity

Verwarde man breekt in bij Halle Berry en belt politie om haar personeel te laten arresteren

Wat een bizar verhaal.

door Jeffrey Kouters om 16:24 in Celebrity
De Amerikaanse politie heeft donderdag een man opgepakt die beweerde de eigenaar te zijn van de villa van Halle Berry (John Wick 3, Kidnap) in de buurt van Beverly Hills. Dat meldt de bekende roddelsite TMZ. De crimineel zou meerdere keren in de woning van de actrice hebben ingebroken en zelfs de sloten hebben proberen te vervangen.

In januari werd Ronald Eugene Griffin betrapt door de tuinman van Berry toen hij zat te rommelen aan een deurslot. In maart stond hij weer op de stoep, maar dit keer met een slotenmaker. Volgens de bronnen van TMZ was het hem gelukt om een van de sloten al te vervangen voordat het personeel van Berry hem zag.

Omgekeerde wereld
Vervolgens neemt het verhaal een bizarre wending. Griffin schijnt op dat moment namelijk zelf de politie te hebben ingeschakeld om de 'inbrekers' die voor zijn neus stonden (het team van de actrice dus) te laten arresteren. Tegenover de politie beweerde Griffin de eigenaar te zijn van de woning, maar daar trapten zij niet in.

Maandag bepaalde de rechter dat Griffin zal worden vervolgd voor zijn daden. Donderdag werd hij daadwerkelijk gearresteerd. Overigens wist Griffin schijnbaar niet dat het huis van Berry was.

nieuwslaatste nieuws

meest populair