Gerucht: Deze twee Avengers zijn ook in 'Spider-Man: Far From Home' te zien

Gerucht: Deze twee Avengers zijn ook in 'Spider-Man: Far From Home' te zien

Volgens een nieuw gerucht krijgt Peter de hulp van twee bekende helden.

In elke Spider-Man-film moet een andere held uit het Marvel Cinematic Universe verschijnen. Dat is een clausule in de overeenkomst die Sony heeft gesloten met Marvel. In Far From Home komt Marvel die afspraak sowieso na met de aanwezigheid van Nick Fury (Samuel L. Jackson). Toch zouden er volgens de laatste geruchten nóg twee helden opduiken. Dit artikel bevat mogelijk enorme spoilers!

Bekijk de afbeelding
In Far From Home moet Peter Parker (Tom Holland) de Elementals verslaan. Zoals in de trailers al te zien was, laten deze natuurmonsters overal waar zij opduiken een spoor van vernieling achter. Het schieten van spinnenwebben is zinloos. Gelukkig komt Quentin Beck (Jake Gyllenhaal) de boel redden. Iedereen die bekend is met de comics weet dat 'Mysterio' een oplichter is. Dat zal in deze film hoogstwaarschijnlijk niet anders zijn. Volgens de geruchten weet Beck met allerlei trucage en techniek de Elementals tot leven te brengen. Maar als hij een slechterik is, wie helpt Peter dan om deze wens te verslaan?

Volgens de laatste geruchten is dat niemand minder dan Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). De magiër zou Peter te hulp schieten tijdens het grote eindgevecht, dat volgens het uitgelekte plot zal plaatsvinden in zijn thuisstad New York. Maar wie is dan de tweede Avenger die opduikt? Deze held - of eigenlijk heldin - zou maar een kleine rol hebben en alleen opduiken in de toegift na de aftiteling. Het gaat om Captain Marvel (Brie Larson). Fury zou besluiten haar hulp in te schakelen via zijn pieper, maar de heldin komt te laat. Ze zou in deze komisch bedoelde scène vragen wat ze gemist heeft.


Deze informatie is afkomstig van 4chan. Doorgaans niet de betrouwbaarste bron, maar een interessant gerucht is het wel. De waarheid zullen we snel ontdekken, want Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen te zien!

NieuwsFilm

meest populair