Algemeen

Gerucht: Deze twee Avengers zijn ook in 'Spider-Man: Far From Home' te zien

Volgens een nieuw gerucht krijgt Peter de hulp van twee bekende helden.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen
In elke Spider-Man-film moet een andere held uit het Marvel Cinematic Universe verschijnen. Dat is een clausule in de overeenkomst die Sony heeft gesloten met Marvel. In Far From Home komt Marvel die afspraak sowieso na met de aanwezigheid van Nick Fury (Samuel L. Jackson). Toch zouden er volgens de laatste geruchten nóg twee helden opduiken. Dit artikel bevat mogelijk enorme spoilers!


In Far From Home moet Peter Parker (Tom Holland) de Elementals verslaan. Zoals in de trailers al te zien was, laten deze natuurmonsters overal waar zij opduiken een spoor van vernieling achter. Het schieten van spinnenwebben is zinloos. Gelukkig komt Quentin Beck (Jake Gyllenhaal) de boel redden. Iedereen die bekend is met de comics weet dat 'Mysterio' een oplichter is. Dat zal in deze film hoogstwaarschijnlijk niet anders zijn. Volgens de geruchten weet Beck met allerlei trucage en techniek de Elementals tot leven te brengen. Maar als hij een slechterik is, wie helpt Peter dan om deze wens te verslaan?

Volgens de laatste geruchten is dat niemand minder dan Doctor Strange (Benedict Cumberbatch). De magiër zou Peter te hulp schieten tijdens het grote eindgevecht, dat volgens het uitgelekte plot zal plaatsvinden in zijn thuisstad New York. Maar wie is dan de tweede Avenger die opduikt? Deze held - of eigenlijk heldin - zou maar een kleine rol hebben en alleen opduiken in de toegift na de aftiteling. Het gaat om Captain Marvel (Brie Larson). Fury zou besluiten haar hulp in te schakelen via zijn pieper, maar de heldin komt te laat. Ze zou in deze komisch bedoelde scène vragen wat ze gemist heeft.


Deze informatie is afkomstig van 4chan. Doorgaans niet de betrouwbaarste bron, maar een interessant gerucht is het wel. De waarheid zullen we snel ontdekken, want Spider-Man: Far From Home is vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscopen te zien!

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mas7

Avatar

Ik verzoek jullie om de titels van jullie berichten aan te passen.

Naar elke Marvel-film kijk ik enorm uit. Ik wil gewoon verrast worden in de bioscoop.

Door de titel kan ik er al vanuit gaan wat voor soort verrassingen er gaan komen! Breng het aub gewoon anders!

Lennartleeuwen

Avatar

Neeeeeee geen Captain Marvel laat die Brie Larsson alsjeblieft oprotten uit het MCU wat is zij n kut actrice

Sunspot

Avatar

Moet zeggen dat ik Tom Holland al beter vond, maar in trailer nog beter, alleen jammer van dat pak, Iron Man, waar die beveiligers ook over hebben.

Toen die Mysterio, zag er vet uit, maar ook weer die dikke Aziaat, en weer vriendinnetje, maar anders nu. Vond het namelijk wel goed, hoe ze zei "Am Spiderman" "......... obvious"

En hij heeft het zelf over dat mensen een Iron Man nodig hebben Smiley face. Daarna met zwart, nogal simpel pak, dus hij hoeft niet meer de volgende IM te worden, zijn.

Rest wel oke, zelfs die eindscène in trailer, gaat wel leuk worden denk Smiley face

NieuwsFilm

meest populair