Algemeen

Krijgt Ezra Miller nog zijn DC-solofilm 'The Flash'?

De acteur kent Barry Allen erg goed.

door Bram de Groot om 09:01 in Algemeen
Eigenlijk moest The Flash of Flashpoint al geruime tijd geleden in de bioscoop verschijnen. Door het gedoe met het DC Extended Universe en vele regisseurswisselingen werd de film uitgesteld. Hoofdrolspeler Ezra Miller houdt hoop dat de DC-film rond Barry Allen nog gemaakt gaat worden.

De acteur uit onder meer Justice League en Fantastic Beasts sprak met Variety over de film, en de acteur bleef hoopvol:


"Iedereen die Barry Allen kent weet dat hij altijd te laat is, maar als hij komt, dan krijgt hij de dingen gedaan. En dat is zeker hoe het productieplanning van deze film verloopt. We zijn een beetje laat. De reden waarom we te laat zijn, en dit is de waarheid; we zijn allemaal - en daar val ikzelf onder - erg gefocust op het maken van een film die niet alleen een van de grootste superheldenfilms is die we maar zouden kunnen maken, maar het moet ook een geschenk voor de fans zijn."

Al veel films gepland
Kortom, de DC-film van regisseurs John Francis Daley en Jonathan Goldstein (Game Night, Vacation) staat nog steeds op de planning. Voor 2020 (Birds of Prey, Wonder Woman 1984) en 2021 (The Batman, The suicide Squad) staan reeds twee DC-films in de boeken en 2022 (Aquaman 2) heeft ook al een DC-film in de planning. Zit jij eigenlijk nog wel te wachten op deze film?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

van mij mogen ze deze film schrappen

Renegade

Avatar

Nee, maar dat komt dat ik ook al gewend ben aan The flash uit de huidige tv serie.

chazillionair28

Avatar

Als hij barry goed kent weet hij dat hij niet sprint als een mongool. Doe maar niet, vond hem al tenenkrommend

Chris23

Avatar

Is er iemand die naar die foto ken kijken zonder elke keer weer in de lach te schieten en tegelijk plaatsvervangend schaamtegevoel te hebben?

Sparrow_LW

Avatar

nee, laat maar.... Vind deze flash een stuk minder boeiend dan die uit de serie.... beetje lachwekkend idd, @Chris23...

Master Of Films

Avatar

Ik heb het al honderen keren geschreven hier op FT.
Ezra Miller is een miscast als The Flash/Barry Allen.
Gedoemd om te mislukken als je hem nog steeds in Flashpoint laten spelen.

chazillionair28 "Als hij barry goed kent weet hij dat hij niet sprint als een mongool."
Het blijkt dat Ezra via een wiring systeem op een loopband aan het "rennen" is.. Daarom krijg je dat rare effect, maar niemand van de studio heeft hier een halt aan toe geroepen! Bizar dat de CW show van The Flash het rennen vele malen beter voor elkaar hebt gekregen. En als bonus is acteur Grant Gustin ook nog eens veel betere Flash/Barry.

kokosnoot

Avatar

Ik ben het helemaal eens met Chris23 en Mof.
De flash moet echt opnieuw gecast worden en dan met iemand met meer charisma en zelfvertrouwen dan bv de Flash in de series. Want ook daar vind ik de Flash niet echt super. Redelijk dat wel maar dat is het dan ook wel. Met de juiste acteur zou ik de Flash best wel leuk vinden.
Toch vind ik bv Quicksilver (incl de acteur) uit de X-men veel boeiender, ook qua achtergrond en mogelijkheden. Denk maar aan zijn vader Magneto en Zus de Scarlet Witch. Ook hoe ze gecreëerd zijn. Dus liever een Quicksilver film, ook al is dat niet van DC.

Artificialis

Avatar

De negativiteit rondom Ezra Miller is mij een raadsel. Een prima rol in The Justice League, een comic relief karakter tussen allerlei ego's.

Maac

Avatar

Eén van de slechtste en niet grappige superhelden van de afgelopen jaren. Hoe Ezra Miller in hemelsnaam in je opkomt om te casten als The Flash is echt beschamend. Tijdens Justice League niets dan plaatsvervangende schaamte gevoeld wanneer hij zijn mond opendeed.

Sunspot

Avatar

Vond Ezra als de Flash juist zeer goed, mag zeker blijven, net als de rest van de cast.

Sunspot

Avatar

@kokosnoot

ja, was vet die Quicksilver, ook achtergrond.

jammer voor hem dat het overgenomen is door Disney, weet niet of hij terug kan komen, zou raar zijn, maar ja, het zou kunnen.

Is sowieso een fan-favorite, maar ja

NieuwsFilm

meest populair