Algemeen

Josh Gad ontkent geruchten omtrent rol in 'The Batman'

Ondanks een prachtige fan-art, klopt er bar weinig van de roddels.

door Arjen Rooseboom om 10:23 in Algemeen
Precies een maand geleden berichtten wij over een eventuele toetreding van acteur Josh Gad (38) tot The Batman van Matt Reeves. Hij zou een vernieuwde versie van The Penguin gaan spelen tegenover Robert Pattinsons Dark Knight en dit werd door fans warm onthaald. De acteur had het nieuwtje via social media zelf de wereld ingeholpen en heeft nooit enige moeite gedaan om het te ontkrachten toen het project steeds concreter werd. Tot nu...

Bekijk hieronder de tweet van Gad zelf waarmee hij het fansprookje naar het rijk der fabelen verwijst, ondersteund met een fraaie fan-art:


Oké, aangezien ik deze vraag blijf krijgen... Hoe fantastisch ik het ook vond om jullie te plagen met mijn mogelijke aandeel als The Penguin, is het nu tijd om het jullie te vertellen. Ik speel dit karakter dus NIET. Maar ik heb intens genoten van de fan-art en alle liefde.

Heel veel bad-guys
Naast The Penguin schijnen er nog 5 schurken het bioscoopdoek te gaan bestormen, te weten Catwoman (hoewel schurk?), The Riddler, Firefly, The Mad Hatter en Two-Face. Het verhaal wordt géén origin story, maar Batman in zijn vroegere dagen als detective in een film-noir-achtige sfeer.

The Batman zal in 2020 met de productie beginnen. Een release staat gepland voor de zomer van 2021. Studio Warner Bros heeft al aangegeven de San Diego Comic Con dit jaar over te slaan en details over het project geheim te houden, maar het zal niet lang meer duren voordat de eerste feitjes qua casting en plot binnen gaan druppelen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Hoezo is Catwoman een schurk? Ze bestrijdt de badguys.

Sparrow_LW

Avatar

@sunchaser... in essentie is ze natuurlijk wel een badguy (girl), van oorsprong, haar haat/liefde verhouding met Batman zorgt ervoor dat ze soms zijn kant kiest.

Goku32

Avatar

SunChaser Catwoman is ook slecht. Ze doet beide dingen

NieuwsFilm

meest populair