Celebrity

Janet Jackson komt op voor haar broer na choquerende documentaire 'Finding Neverland'

De zangeres zegt dat Michael Jackson altijd zal blijven voortleven dankzij zijn muziek.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 12:58 in Celebrity
Michael Jackson was en is eigenlijk nog steeds een van de bekendste artiesten. Zo bracht hij ons hits als Thriller, Billy Jean en Beat It. Toch heeft de recente documentaire, Leaving Neverland, voor een smet op zijn carriere en werk gezorgd. Zijn zus, Janet Jackson, komt nu voor hem op.

In de documentaire laten twee mannen weten misbruikt te zijn door 'The King of Pop' toen zij nog kinderen waren. Janet, zelf zangeres, komt nu op voor haar overleden broer: ''Ik vind het mooi om te zien dat zijn muziek nog steeds gedraaid wordt. Ik hou ervan wanneer ik kinderen zijn nummers zie zingen of wanneer volwassenen ernaar luisteren. Hij zal op die manier altijd blijven bestaan''.

Jackon's muziek
Janet reageerde niet direct op de aanklachten. Ze had het liever over het feit dat de muziek van haar broer nooit verloren zal gaan en gigantisch veel heeft betekend en zal blijven betekenen. ''Het laat zien hoeveel impact onze familie heeft gehad op de wereld'' begon Janet. ''Ik hoop niet dat ik arrogant overkom door dit te zeggen. Ik zeg alleen waarop het staat. God heeft ons dit allemaal gegund en daar zal ik Hem altijd dankbaar voor zijn''.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Niks wat ze zegt heeft te maken met de docu dus de kop is vooral clickbait.
Het gaat eigenlijk puur om zijn muziek dus het is zelfs niet film gerelateerd.

Misschien twijfelt ze zelf ook over zijn onschuld en dat ze daarom niks over de docu en aanklachten zegt.

ExtraDip3000

Avatar

Walgelijke manier van geld verdienen! Vieze hufters zijn het, inclusief regisseur.

Inmiddels al genoeg bewijs dat deze hele 'docu' pure onzin is. (Als je het al een docu wilt noemen)

Moviemagic

Avatar

^ Ik ben het helemaal mee eens. Twee mannen geven aan door hem misbruikt te worden en zij zegt dat het mooi is dat mensen nog naar zijn muziek luisteren. Die suggerende titel is best wel ziek in mijn optiek.

Chris23

Avatar

Over Michael Jackson gesproken; de nieuwe LP van Prince is uit :afbeelding

ExtraDip3000

Avatar

^ lekker trollen op de maandagmiddag. Nooit te laat of vroeg voor. Bah

GoedFriet

Avatar

De docu was een lachwekkende hitjob.. iedereen die trolt gelooft het niet eens ze zijn gewoon blij dat ze verder kunnen trollen.

Je gaat mij echt niet overtuigen dat iemand die 24 was en de kans had hem te helpen veroordelen het voor hem opneemt.. zelfs een paar jaar na zijn dood het liefst nog meewerkt aan tributes. En wanneer zijn cashflow stopt vanwege geweigerd te worden bij een auditie compleet omdraait..

alles draait om geld

Gigan72

Avatar

Niemand van ons kan met 100% zeggen hij heeft het gedaan of hij heeft het niet gedaan.

Wat ik wel raar vindt is dat MJ geld heeft gegeven aan mensen zo dat ze hun mond zouden houden.
Dat maak hem wel verdacht.

John Wayne

Avatar

@KingCreole81...iemand met zo'n naam moet Elvisfan zijn. Je beseft toch wel dat zelfs de King op z'n 24ste een relatie aanging met een 14-jarige Priscilla?

Frietgezicht

Avatar

^ Wayne, ja want Elvis heeft het woord uitgevonden. Misschien is die fan van King Arthur, King Kong of Willem Alexander.

In mijn caravan noem ik mijn jongeheer ook koning friet omdat hij daar heerst en krijgt wat die wilt.

Spider-fan

Avatar

Ik kwam niet door Leaving Neverland heen. Sowieso is het al een walgelijk onderwerp en dan nog eens vier uur. En het is volledig eenzijdig, dus het blijft ook nog eens volledig onduidelijk of er nou iets van waar is of niet. Eén van de meest zinloze documentaires ooit, behalve misschien voor de slachtoffers die nu hun (naar hun mening ware) verhaal hebben kunnen doen.
Maar als kijker heb je er echt helemaal niks aan.

Gyros regime

Avatar

Is allemaal wel vreemd in deze wereld.. men wordt al veroordeeld door goedgelovige mafkezen voordat iemand echt veroordeeld is.. de beste man is vaker beschuldigd en zijn huis is zeker 3 keer doorzocht.. als iemand echt pedofiel is dan vind je echt wel iets bij een van de 3 huiszoekingen.. bij MJ is niks gevonden en hij is niet voor niets nooit veroordeeld.. vreemd gedrag? Ja zeker weten.. maar geen gedrag met pedofiele motieven.. enkel een groot jeugdtrauma.

Spider-fan

Avatar

Er is wel wat gevonden bij huiszoekingen: boeken met foto's van ontklede jongens, maar wel die legaal waren (schijnbaar bestaan die). Hij had daar wel interesse in, maar dat hoeft niet direct te betekenen dat hij daar ook naar gehandeld heeft.
Hij was wel erg close met kinderen, en sommigen hebben hem naakt gezien, want konden zijn genitalieën correct beschrijven. Maar zelfs dat hoeft nog niet mísbruik te betekenen, want in een sauna is ook iedereen naakt bijvoorbeeld. Verdacht en op het randje is het allemaal wel natuurlijk, daarom is er ook zoveel aandacht voor, maar daardoor zal het waarschijnlijk ook nooit helemaal duidelijk worden.

John Wayne

Avatar

@ Beste Friet, als filmkenner had je moeten weten dat King Creole een Elvis-film uit 1958 is. Het is overigens een van Elvis beste films, zo niet z'n beste. Ik ga er van uit, dat iemand niet zomaar een naam kiest.

SeanDeNiro

Avatar

Hij was zo schuldig als maar zijn kon. De FBI heeft de zaak laten vallen omdat het Reagan niet goed uitkwam daar MJ een hoge onderscheiding kreeg. Iedereen is het er wel over een dat hij een groot kind was. Komt de schaakmat: met wie hebben kinderen sex? Juist, met kinderen.
Dat goedlullen vind ik bijna nog erger dan het misbruik zelf. Alleen simpele zielen en fans met een bewuste plaat voor hun hoofd kunnen/willen niet inzien wat overduidelijk gaande was.

Frietgezicht

Avatar

@ Wayne, my bad. Heb niks met Elvis(qua films vooral niet)

ExtraDip3000

Avatar

@SeanDeNiro
Okay, waar zijn je feiten dan? Blijkbaar heb je de zaak destijds onderzocht en weet je er veel van af..... OF was toevallig Shownieuws destijds je bron, iets met.... Euhm .. 'simpele zielen'

Gyros regime

Avatar

@ExtraDip3000
Ach dit is precies zo'n goedgelovige mafkees waar ik het over had..

RobzZ01

Avatar

@SeanDeNiro,

Die onderscheiding van Reagan was al in 84/85. De FBI onderzoeken vonden pas vanaf 93 plaats na de eerste beschuldigingen. Laat je niet zo van de wijs brengen door roddelverhaaltjes en denk eens logisch na. En daarnaast, zelfs als dat al waar kon zijn: denk je echt dat de FBI dit verhaal zomaar op straat zou laten rondslingeren?

Nog op een ander punt eerder hier: de schikking die hij trof met de Chandlers was omdat destijds in Californië de civiele zaak voor de strafrechtelijke zaak kwam, wat dus alleen maar jaren en extra geld zou kosten. De strafrechtelijke zaak kan je niet afkopen en wilde hij gewoon aangaan, maar 2 jury’s zagen geen heil in de zaak plus de Chandlers lieten de aanklacht vallen. Logisch want pa Chandler heeft zn geld al.

Een beetje research in de zaken, die gewoon online te vinden is doet wonderen. De FBI files zijn openbaar te verkrijgen na zn dood. Er is zoveel misberichtgeving geweest in de media de afgelopen jaren, en vooral de laatste tijd weer. Iedereen die de tijd neemt om t verhaal te verifieren komt op hele andere feiten en conclusies. Ziek welke spelletjes en verhaaltjes er maar verdraaid worden, enkel om geld of nieuwsclicks op te leveren.

ExtraDip3000

Avatar

^ helemaal mee eens!
@Gyros regime

nieuwslaatste nieuws

meest populair