Celebrity

Janet Jackson komt op voor haar broer na choquerende documentaire 'Finding Neverland'

De zangeres zegt dat Michael Jackson altijd zal blijven voortleven dankzij zijn muziek.

door FilmTotaal om 12:58 in Celebrity
Michael Jackson was en is eigenlijk nog steeds een van de bekendste artiesten. Zo bracht hij ons hits als Thriller, Billy Jean en Beat It. Toch heeft de recente documentaire, Leaving Neverland, voor een smet op zijn carriere en werk gezorgd. Zijn zus, Janet Jackson, komt nu voor hem op.

In de documentaire laten twee mannen weten misbruikt te zijn door 'The King of Pop' toen zij nog kinderen waren. Janet, zelf zangeres, komt nu op voor haar overleden broer: ''Ik vind het mooi om te zien dat zijn muziek nog steeds gedraaid wordt. Ik hou ervan wanneer ik kinderen zijn nummers zie zingen of wanneer volwassenen ernaar luisteren. Hij zal op die manier altijd blijven bestaan''.

Jackon's muziek
Janet reageerde niet direct op de aanklachten. Ze had het liever over het feit dat de muziek van haar broer nooit verloren zal gaan en gigantisch veel heeft betekend en zal blijven betekenen. ''Het laat zien hoeveel impact onze familie heeft gehad op de wereld'' begon Janet. ''Ik hoop niet dat ik arrogant overkom door dit te zeggen. Ik zeg alleen waarop het staat. God heeft ons dit allemaal gegund en daar zal ik Hem altijd dankbaar voor zijn''.

NieuwsFilm

meest populair