'Spider-Man'-crossover met alle live-action Spider-mannen is gewoon mogelijk

Maar dan wel in Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Soms hebben fans interessante ideeën, die wel eens tot iets leuks kunnen leiden. Zo is er in het verleden wel eens gespeculeerd over de toekomst van Spider-Man: Into the Spider-Verse. Sommige fans denken dat een crossover waarin niet alleen de Miles Morales (met stem van Shameik Moore) centraal staat, maar ook de Spider-Mannen van Tom Holland, Tobey Maguire en Andrew Garfield. Nu blijkt dat een idee te zijn waar Sony wel voor open staat.

Sony-producent Amy Pascal laat weten absoluut interesse te hebben in een film waarin de drie live-action Spider-mannen die we tot nu toe gezien hebben samen te zien zijn. Dat kan ook gewoon binnen de realiteit van de Into the Spider-Verse-film, aangezien deze wereld al heeft vastgesteld dat er meerdere dimensies en Spider-mannen en -vrouwen zijn.

Alles is mogelijk
Volgens Pascal is een crossover waarin alle Spider-mannen die we tot nu toe in live-action films hebben gezien voorkomen, gewoon mogelijk. "Alles is mogelijk, " benadrukte ze tijdens een interview. Een crossover zoals deze vindt ze dan ook een interessant idee. "In dat opzicht is het multiversum ook een winnend idee, omdat het de deur openzet naar eindeloze mogelijkheden."

Een vervolg is in elk geval in ontwikkeling.

NieuwsFilm

meest populair