Algemeen

Toekomstige Spider-Man spin-offs blijven op zichzelf staan

Crossovers zijn mogelijk, maar niet het einddoel.

door Jim Pedd om 05:38 in Algemeen
Sony's universum met Marvel-personages blijft grotendeels los staan van het Marvel Cinematic Universe. Volgens producent Amy Pascal, die met de site Screen Rant sprak, is het echt de bedoeling dat toekomstige Spider-Man films helemaal op zichzelf staan. Het is dus niet zo dat Morbius en Kraven direct aan elkaar gekoppeld zijn.

"Het belangrijkste is wat mij betreft dat elk van deze films op zichzelf kan staan," vertelde Amy Pascal. "Dus volgens mij is het eerste waar wij aan moeten denken, dat Venom op zichzelf moet staan, Far From Home op zichzelf moet staan, net als Spider-Verse. Het moeten allemaal goede films zijn die op zichzelf ook goed werken. En dan zijn de mogelijkheden eindeloos."

Meerdere mogelijkheden
Opvallend is wel dat Pascal mogelijkheden ziet voor een crossover met de vroegere live-action Spider-mannen. "Alles is mogelijk," vertelde Pascal tijdens een ander interview daarover. In elk geval maakt het idee van het multiversum, waar Spider-Man: Far From Home ons in zal introduceren, het mogelijk om gewoon een crossover te maken tussen het MCU en het Sony-universum. Zodoende is een gevecht tussen Tom Hollands Spider-Man en Tom Hardys' Venom een mogelijkheid.

Eerder al vond Kevin Feige, de man achter het succes van Marvel Studios, dat zo'n crossover mogelijk moet zijn en dat dit van Sony af zal hangen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Innocent

Avatar

Waarom ook niet, Sony heeft tenslotte van Venom een PG 13 film gemaakt dus het kan gewoon.

PRIME

Avatar

Het zou me niks verbazen als de cameo van oude Spidey's er al in zit.

Een aantal early reactions spraken over een paar mind blowing momenten, waarvan er eentje erg nostalgisch was.

Er is een multiverse, dus technisch gezien kunnen Andrew Garfield en Toby McGuire bestaan.

Er is een filmpje van een reporter die aan Tom Holland en die twee anderen vraagt naar de mogelijkheid hiervan, en je ziet Tom eventjes kijken alsof ze het door hebben.

Nog een weekje of zo? Dan zien we het.

GreenHornet

Avatar

Far From Home is het toetje van Marvel. Maar Captain Marvel was het voorgerecht.

Endgame het hoofdgerecht.

NieuwsFilm

meest populair