Regisseur Danny Boyle werkt aan nieuw vervolg op zombiefilm '28 Days Later...'

Krijgen we eindelijk een 28 Months Later...?

Tijdens de persronde voor de later deze week te verschijnen romantische comedy Yesterday, heeft Danny Boyle bevestigd dat hij momenteel werkt aan de ontwikkeling van een nieuw vervolg op zijn zombie-film 28 Days Later....

Tijdens een gesprek met The Independent, gaf hij aan dat hij en Alex Garland, scenarist van de eerste film en regisseur van Ex Machina.en Annihilation, zullen samenwerken aan het derde deel. Na het origineel uit 2002 kwam in 2007 nog een vervolg met de titel 28 Weeks Later. uit. Die film werd geregisseerd door Juan Carlos Fresnadillo. Boyle zei er het volgende over:

"Alex Garland en ik hebben een geweldig idee voor het derde deel. Het is echt heel goed. De eerste film leidde tot ietwat van een herleving van het zombie-genre, maar daar refereren we verder niet naar. Dit is een origineel idee binnen dit genre. Alex richt zich momenteel nog op zijn eigen werk als regisseur, maar daarna kan het er zomaar van komen."

Wachten op het groene licht
Het is natuurlijk nog onduidelijk of de film er echt komt, maar er is geen lak aan een idee en de bereidheid. Houd FilmTotaal in de gaten voor meer nieuws over het nieuwe deel in de 28 Days Later-franchise.

NieuwsFilm

meest populair