Algemeen

Regisseur Danny Boyle werkt aan nieuw vervolg op zombiefilm '28 Days Later...'

Krijgen we eindelijk een 28 Months Later...?

door Zilko Tarici om 06:16 in Algemeen
Tijdens de persronde voor de later deze week te verschijnen romantische comedy Yesterday, heeft Danny Boyle bevestigd dat hij momenteel werkt aan de ontwikkeling van een nieuw vervolg op zijn zombie-film 28 Days Later....

Tijdens een gesprek met The Independent, gaf hij aan dat hij en Alex Garland, scenarist van de eerste film en regisseur van Ex Machina.en Annihilation, zullen samenwerken aan het derde deel. Na het origineel uit 2002 kwam in 2007 nog een vervolg met de titel 28 Weeks Later. uit. Die film werd geregisseerd door Juan Carlos Fresnadillo. Boyle zei er het volgende over:

"Alex Garland en ik hebben een geweldig idee voor het derde deel. Het is echt heel goed. De eerste film leidde tot ietwat van een herleving van het zombie-genre, maar daar refereren we verder niet naar. Dit is een origineel idee binnen dit genre. Alex richt zich momenteel nog op zijn eigen werk als regisseur, maar daarna kan het er zomaar van komen."

Wachten op het groene licht
Het is natuurlijk nog onduidelijk of de film er echt komt, maar er is geen lak aan een idee en de bereidheid. Houd FilmTotaal in de gaten voor meer nieuws over het nieuwe deel in de 28 Days Later-franchise.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Grappig, Boyle gaf toch te kennen dat hij helemaal klaar was met franchises Smiley face
Maar als hij weer met Alex Garland gaat samenwerken, hoor je mij niet klagen (integendeel zelfs).

Devenace

Avatar

Oh my, my fav zombie movie.

Goku32

Avatar

Jezus dat heeft lang geduurd. Deel 1 was een goeie zombie, deel 2 van meer van het zelfde vind ik

meanrat

Avatar

1: Geweldig
2: Heel leuk
3: Ben vreselijk benieuwd! Ik hoop dat het ervan komt!

Sunspot

Avatar

Yes!!! Hier wacht ik al heel lang op,d it soort nieuws en interessant dat Garland meedoet, zal de film wel een ander sfeertje geven, verhaal.

Heel benieuwd, echt genoten van 28 days en Weeks

Artificialis

Avatar

Fantastisch nieuws. Dit blijft de beste ''zombie'' film die ik heb gezien. The Infected waren doodeng, niet te vergelijken met de wandelende lijken uit voorgaande films van dit genre.

Ereptile

Avatar

1 van de betere zombie film reeksen!

bullshark

Avatar

Meer van hetzelfde. Fast cutting waar ik hoofdpijn van krijg.

Tycho Nestoris

Avatar

Het zou best een goede film kunnen worden, maar ik zie Boyle veel liever originele projecten maken. Daar is hij tenslotte het beste in.

NieuwsFilm

meest populair