Video

Ongemakkelijke ontmoeting in beelden 'Spider-Man: Far From Home' & strakke posters

Mysterio en Spider-Man bundelen de krachten!

door Bram de Groot om 07:30 in Video
Maak je borst maar nat! In Spider-Man: Far From Home komt Spider-Man en co. naar Europa. En Tom Hollands Avenger zal op ons continent de krachten bundelen met het iconische Marvel-personage Mysterio, gespeeld door Jake Gyllenhaal. Dit mag ondertussen bekend zijn bij de fans. Zoals gewoonlijk zijn er ook voldoende bijfiguren, met onder meer Jon Favreau's Happy Hogan en Marisa Tomei's Aunt May.

Hieronder zie je een nieuwe tv-trailer waarin meer te zien is van de ontmoeting tussen Hogan en May. Klaarblijkelijk ontstaat hier een soort van romance tussen de rechterhand van - spoiler - wijlen Tony Stark en de tante van Peter Parker. Helaas is de kwaliteit nog een beetje magertjes.


Coole posters!
Ook zijn er weer een aantal gave posters verschenen voor de tweede solofilm van Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe. Twee met het bekende duo, een met het nieuwe zwarte Spider-Man pak, een met het meer bekende pak en een met een creatieve combo van de pakken! Vanaf 4 juli in de Nederlandse bioscoopzalen te zien!2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Heb t idee al de hele film te hebben gezien

Molemanski

Avatar

Ik vind Spidey er te nep uit zien op de posters. Had een PS2 game cover kunnen zijn. De laatste vind ik nog wel vet.

NieuwsFilm

meest populair