Hint Bryan Cranston op een terugkeer naast Aaron Paul in 'Breaking Bad'-film?

Hint Bryan Cranston op een terugkeer naast Aaron Paul in 'Breaking Bad'-film?

Dezelfde Twitterafbeelding op dezelfde dag én op hetzelfde tijdstip, hmmm.

Het mag geen geheim meer zijn dat de 2 belangrijkste sterspelers van Breaking Bad, Bryan Cranston en Aaron Paul, het goed met elkaar konden vinden zowel op als buiten de set. Nu 'plaagt' het duo fans van de hitserie door tegelijk een mysterieuze foto online te delen. Is dit een PR-stunt voor de aankomende Breaking Bad-film of is er iets anders aan de hand? Speculaties op het internet barsten los.

Gisteravond 25 juni, om precies 19:02 uur, postten Cranston en Paul beiden een foto van 2 ezels op Twitter met de tekst "Soon" (Binnenkort).




Aaron Paul als hoofdpersoon was al bevestigd
De film, die momenteel wordt opgenomen, zou zich concentreren op Jesse Pinkman (Paul) en het verhaal na diens ontvoering voortzetten. Hoewel het personage van Cranston, Walter White, een passend einde had in het laatste seizoen, hopen de fans stiekem op een of andere revival van het karakter en deze actie verhit die gemoederen alleen maar.

Belanden de drugsmuizen in een nieuw verhaal? Verschijnt Walter in flashbacks en achtervolgt hij Jesse in visioenen? Komt er een onverwachtse reünie van het duo in de spin-off Better Call Saul die nu door Netflix wordt uitgezonden? Of zijn het gewoon een paar ezels in de woestijn en worden we als publiek zelf voor de gek gehouden?

NieuwsFilm

meest populair