Algemeen

Hint Bryan Cranston op een terugkeer naast Aaron Paul in 'Breaking Bad'-film?

Dezelfde Twitterafbeelding op dezelfde dag én op hetzelfde tijdstip, hmmm.

door Arjen Rooseboom om 09:00 in Algemeen
Het mag geen geheim meer zijn dat de 2 belangrijkste sterspelers van Breaking Bad, Bryan Cranston en Aaron Paul, het goed met elkaar konden vinden zowel op als buiten de set. Nu 'plaagt' het duo fans van de hitserie door tegelijk een mysterieuze foto online te delen. Is dit een PR-stunt voor de aankomende Breaking Bad-film of is er iets anders aan de hand? Speculaties op het internet barsten los.

Gisteravond 25 juni, om precies 19:02 uur, postten Cranston en Paul beiden een foto van 2 ezels op Twitter met de tekst "Soon" (Binnenkort).
Aaron Paul als hoofdpersoon was al bevestigd
De film, die momenteel wordt opgenomen, zou zich concentreren op Jesse Pinkman (Paul) en het verhaal na diens ontvoering voortzetten. Hoewel het personage van Cranston, Walter White, een passend einde had in het laatste seizoen, hopen de fans stiekem op een of andere revival van het karakter en deze actie verhit die gemoederen alleen maar.

Belanden de drugsmuizen in een nieuw verhaal? Verschijnt Walter in flashbacks en achtervolgt hij Jesse in visioenen? Komt er een onverwachtse reünie van het duo in de spin-off Better Call Saul die nu door Netflix wordt uitgezonden? Of zijn het gewoon een paar ezels in de woestijn en worden we als publiek zelf voor de gek gehouden?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Mocht Walter te zien zijn in BB, dan is natuurlijk geweldig. Maar mocht hij niet te zien zijn, dan is dat ook geen teleurstelling. Ben allang blij dat we een kleine verlenging gaan krijgen van Breaking Bad (net zoals Deadwood).

adofmirosch

Avatar

In flashbacks of als lijk zou het me niet uit maken, maar zie hem dan liever nog even langskomen in better call sual.

Hiss

Avatar

Toen ik de allerlaatste aflevering had gekeken, had ik niet het idee dat Walter dood was. Maar ik ben geloof ik een van de weinigen die dat denkt.

Frietgezicht

Avatar

Ze hadden een prima caravan.

Civilian Supreme

Avatar

@Hiss
Dat had ik ook hoor! Het leek er wel op maar hij kan het overleefd hebben.
Ik had het idee dat de serie zou eindigen met Walt op de vlucht en weer opnieuw zou beginnen in een ander land.

Frietgezicht

Avatar

^ Klinkt vooral als uitmelken. 1 van de weinige series die op een juist moment gestopt is en niet een zwak laatste seizoen had.

Marklar

Avatar

misschien gaan ze beide de stem verzorgen van ezels in een animatiefilm, ofzoiets.

Sunspot

Avatar

Nog nooit gezien de serie

SupaFly

Avatar

Lekker zo laten, dit geweldige einde van de serie. Mocht hij terug keren in de film doet dit alleen maar afbreuk aan het origineel.

deregtx

Avatar

Komt Gus Fring niet terug? :(

NieuwsFilm

meest populair