Celebrity

Maggie Gyllenhaal komt op voor James Franco, maar wil niet antwoorden in zijn plaats

De actrice wilde maar wat graag doorgaan met de serie The Deuce, maar alleen maar met Franco!

door FilmTotaal om 12:22 in Celebrity
Maggie Gyllenhaal is naast James Franco te zien in de populaire serie The Deuce. Toch was het niet zeker of deze serie door zou gaan, nadat Franco meerdere keren werd aangeklaagd wegens ongewenste intimiteiten. Gyllenhaal heeft niet meer veel zin om daar op in te gaan.

Zo begon de actrice: ''Vragen over Franco irriteren me. Er wordt me vaker gevraagd om voor hem te antwoorden, maar ik heb er niks mee te maken en weet er ook niks vanaf. Wat ik vooral belangrijk vind is om door te gaan met de show, maar ik wil niet telkens politieke vragen hoeven te beantwoorden. Daar ben ik absoluut geen fan van''.

Gyllenhaal wil met Franco blijven werken
Ondanks de aanklachten, kwam Gyllenhaal, net zoals de rest van de cast en crew, wel voor Franco op: ''We hebben er meerdere gesprekken over gevoerd ja. Met veel deskundige mensen hebben we er zo serieus mogelijk over gesproken, samen met iedereen die bij dit project betrokken is. We hebben allemaal ons uiterste best gedaan en doen dat nog steeds, om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen en om hier goed mee om te gaan''.

Tot slot voegde de actrice nog toe dat de serie te belangrijk is om deze te cancellen: ''Onze show kaart al deze problemen aan. Om deze serie te annuleren, terwijl deze over misbruik van politiek gaat en over seksueel misbruik en seks in de filmindustrie zou erg zonde zijn. Het zijn belangrijke onderwerpen, al helemaal op de dag van vandaag. Maar niemand wil doorgaan met de serie zonder Franco''.

NieuwsFilm

meest populair