Celebrity

Danny Boyle wenst vervangende regisseur voor 'Bond 25' veel succes

"Ik weet zeker dat hij er iets moois van gaat maken, hij is een geweldige regisseur."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 15:06 in Celebrity
Voor de 62-jarige filmmaker Danny Boyle was het een mooie droom om het 25ste James Bond-avontuur te maken, laat staan een gewoon deel. Helaas is dit niet uitgepakt zoals gewenst, omdat de Engelsman achter de schermen herhaaldelijk botste met andere creatieve geesten. In een nieuw interview met Variety vertelt de man achter 28 Days Later en Slumdog Millionaire wat er precies fout is gegaan en waarom hij geen spijt heeft van zijn beslissing om de productie te verlaten.

"Wanneer je zoiets onderneemt dan moet iedereen op dezelfde golflengte zitten," begint Boyle. "Iedereen moet het eens zijn met de werkzaamheden. En daar begonnen we het oneens over te worden. Ik ben erg hecht met de schrijver. In dit geval gaat het om een schrijver waar ik vele keren mee gewerkt heb. Wat we aan het doen waren vond ik geweldig, maar het was niet... Ik weet dat er voor dit geval een verzamelnaam is, maar we hadden opeens hele verschillende visies."

Bond na Beatles
De regisseur van het aankomende Yesterday vervolgt positief: "Het gaat je beter af om hen er over na te laten denken dan verder te gaan, want die films zijn erg ingewikkeld om te maken. In zekere zin is het spijtig, Ik zou het geweldig hebben gevonden om na een Beatles-film een Bond-film te maken. Dat zou een hele mooie krantenkop zijn. Ik wens [de nieuwe regisseur, Cary Joji Fukunaga] het allerbeste met het overnemen. Ik weet zeker dat hij er iets moois van gaat maken, hij is een geweldige regisseur."

Elba-Pattinson
In het verleden gingen er eveneens geruchten rond dat Boyle met een nieuw gezicht in de huid van Bond wilde verdergaan. Toen de regisseur gevraagd werd of dat Idris Elba kon zijn, antwoordde hij lachend: "Het is grappig. Ik vind hem geweldig, maar ik keek laatst naar die film van Claire Denis - 'High Life', die erg goed is en ik aanbeveel - en Robert Pattinson is er zeer goed in. Samen met een vriend keek ik naar de film en ik zei: 'Ze zouden hem moeten aannemen.' En hij zei tegen mij: 'Hij is al aangenomen als Batman.' Dus, ik weet het niet. Er zijn genoeg geniën die daaraan denken."

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Ik zie Tom Ellis super graag als de volgende bond.

McGraig

Avatar

Tom Ellis zou nu inderdaad perfect zijn als Bond. Tegen de tijd dat er over een nieuwe film gepraat wordt is hij waarschijnlijk al weer bijna te oud als beginnende Bond

nieuwslaatste nieuws

meest populair