Algemeen

LeBron James eindelijk begonnen met 'Space Jam 2'

Een droom komt uit voor de NBA-speler.

door Jim Pedd om 08:14 in Algemeen
Na jaren... nou ja, of we hier jaren op hebben gewacht weten we niet zo goed, maar na jaren proberen is het eindelijk zover: de opnames van Space Jam 2 zijn begonnen. Dat laat NBA-speler LeBron James op zijn Twitter-account weten.

In 1996 kwam Space Jam uit, een film waarin Michael Jordan moest samenwerken met de Looney Tunes om te voorkomen dat monsters uit de ruimte de Tunes-wereld veroveren en vernietigen. De film wordt geproduceerd door Ryan Coogler, die ons eerder Black Panther bracht.

Plot onbekend
Het verhaal van Space Jam 2 is nog niet bekend. Het is in elk geval de bedoeling dat LeBron vergezeld door verschillende andere NBA-spelers in een film voorkomt met wederom de Looney Tunes. Welke andere spelers getekend hebben is nog niet bekend.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bronxfromharlem

Avatar

Kansloos! LeBron is niet half zo bekend als M. Jordan toendertijd was en welk kind kent tegenwoordig bijvoorbeeld nog een Elmer Fudd.

Jeroen Pasman

Avatar

hier zit werkelijk niemand op te wachten

Goku32

Avatar

Ik heb deel 1 in de bioscoop gezien, en het was een vermakelijke film toen. Waarom er een deel 2 moet komen Percee geen idee

Frietgezicht

Avatar

@ Splashy, Bugs Bunny is dood( zelfmoord) en Goofy is dement maar voor de rest zijn ze redelijk op de been.

Master Of Films

Avatar

Wat een idioten zeg, gaan ze een uitgerangeerde LeBron aannemen voor deze kids film. Zijn ze gek geworden. Neem echte rolmodellen voor de kinderen uit de sportwereld. Wat dacht je Neymar, Diego Maradona of Tiger Woods. Ja, ik had die gasten wel gecast hoor. Lekker boeien dat ze niet eens kunnen basketballen, aangezien ze toch met cartoon figuren spelen.

NieuwsFilm

meest populair