Video

Eerste trailer WOII-epos 'Midway' van ramptoerist Roland Emmerich (Independence Day)!

Emmerich doet Michael Bays Pearl Harbor nog eens dunnetjes over.

door Zilko Tarici om 17:29 in Video
Lionsgate, AGC Studios en Centropolis Entertainment hebben de eerste trailer Midway, het nieuwe WO2-epos van regisseur Roland Emmerich (Independence Day) vrijgegeven. De film bereikt op 14 november 2019 de Nederlandse bioscopen. De trailer kun je uiteraard hieronder bekijken.

De film vertelt laat het waargebeurde verhaal zien van de slag om Midway, die als een van de belangrijkste keerpunten in het Aziatische deel van de Tweede Wereldoorlog geldt. We volgen in Midway een aantal soldaten en piloten die een belangrijk aandeel hadden in de succesvolle uitvoering van de grootschalige operatie.

Een grote film met een grote cast
Een grote film als Midway heeft natuurlijk een grote cast nodig. Acteurs die de film bevolken zijn o.a. Patrick Wilson, Luke Evans, Woody Harrelson, Darren Criss, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Dennis Quaid, Alexander Luwdig, Keean Johnson en Tadanobu Asano. Wes Tooke (Colony) schreef het script van de film die werd geproduceerd door Harald Kloser en Mark Gordon.14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Mjjgor, kom je dat nu zelf niet beu? Je hebt je punt al meermaals duidelijk gemaakt.

SeanDeNiro

Avatar

Een oorlogsfilm gemaakt door de computer.

TwinsA

Avatar

Ben benieuwd, maar beetje bang dat Roland weer meer aandacht heeft besteed aan special effect dan op verhaal. Allesinds word deze weer eens een maximum volume op de home cinema Smiley face

Master Of Films

Avatar

mjjgor "blijkbaar ben ik nog niet duidelijk genoeg geweest"
Gewoon lekker doorgaan met je hart luchten. Niks van anderen aantrekken.

Steve-O

Avatar

Die VFX* zien eruit alsof het voor een video spel is... Tot zover ziet alles dat wel praktisch gedaan is er een stuk beter uit.

* ik begrijp dat je zulke grote gevechten nou eenmaal niet allemaal en altijd echt kan doen maar zoveel mogelijk praktische effecten helpt een hoop. De VFX zouden meer als back-up moeten gelden en waar het echt niet anders kan ¯\_(ツ)_/¯

chefry1983

Avatar

Trailer ziet er goed uit. Een heerlijke bombastische oorlogsfilm moet dit worden.
Ik hoop alleen wel dat men de historische feiten in tact laten.

Darthmar

Avatar

Als ik de trailer zie zal de geschiedenis wel worden vervalst. De VS wist 100% zeker dat Midway het doelwit was.
De cgi ziet er plastic uit niet beter dan een computerspel.

Rutherford

Avatar

MoF, hij klaagt altijd over het feit dat het “Marveltotaal” is. Of Disneytotaal zoals hij het noemt. Ondanks dat het een artikel betreft over een totaal-niet-aan-Marvel-gelinkte film. Dat is een discussie uitlokken om uit te lokken. Ik erger mij trouwens dood aan al die kritiek op FT. Marvel is hot, en FT is een bedrijf. 1 + 1 = 2. Kijk, hij heeft wel ergens gelijk, het is wat teveel maar lees het dan gewoon niet. Je gaat toch ook niet klagen bij de krant omdat er teveel over politiek instaat? Of je bladert verder, of je koopt een andere krant. Dat hij zich kandidaat stelt om voor FT te werken, kan hij schrijven wat hij wilt. Commentaar geven is nu eenmaal makkelijk.

Master Of Films

Avatar

En kan het ook andersom Rutherford. Dat mjjgor gewoon zijn hart kan luchten en dat jij zijn klachten negeert. Bevalt het je niet, dan lees je het toch niet is toch het advies.

Als mjjgor niet tevreden is met de kwaliteit van Filmtotaal, dan mag hij dat gewoon zeggen. Of het 1x is of 1000x. Vrijheid van meningsuiting heet dat. We leven niet in Noord-Korea, China en Turkije.

De film vertelt laat het waargebeurde verhaal zien van de slag om Midway,
Roland Emmerich heeft een broertje dood aan geschiedenis. The Patriot is een leuke Mel Gibson dat zo vol met leugens zit dat het eigenlijk een fantasieverhaaltje is geworden. Geld ook voor Anonymous, dat is meer een 'what might have been" film. Een letterlijke slag om de arm nemen als een Emmerich geschiedenisfilmpje gaat kijken. Ben het ook met Steve-O, Darthmar + SeanDeNiro eens met de CGI. Het helpt niet echt mee, al is het een trailer. Zo bijvoorbeeld bij Will Smith in Aladdin zat er ook geen verschil tussen de trailers en uiteindelijke film. Zoveel verbeteringen komen ook niet doorheen in zo'n korte tijd. Daar Emmerich en co niet eens het budget meer voor hebben.

Rutherford

Avatar

Laten we hier dan maar ophouden. Dit is een discussie tot in het oneindige, over iets banaal tenslotte.

adofmirosch

Avatar

Mjjgor is nu blijkbaar verbannen naar het onbekende

Master Of Films

Avatar

Ben met je laatste comment eens Rutherford.
En idd mjjgor is blijkbaar vertrokken met de noorderzon Smiley face

maxou

Avatar

Doet me idd aan Pearl Harbor denken..

Civilian Supreme

Avatar

Het is niet goed als je door een trailer de film juist niet wil zien.
Ziet er slecht uit.

NieuwsFilm

meest populair