Joel Kinnaman (Suicide Squad) in keiharde trailer 'The Informer'

Joel Kinnaman (Suicide Squad) in keiharde trailer 'The Informer'

Met o.a. Rosamund Pike, Clive Owen, Ana Des Armas en Common!

Joel Kinnaman is voornamelijk bekend van DC's Suicide Squad. Hij zal ook terugkeren voor het vervolg/de reboot van James Gunn. Daar is de acteur de laatste tijd flink mee bezig, maar toch heeft hij ook nog tijd gehad voor een ander project. Zo zal hij te zien zijn in de actiethriller The Informer, waarvan nu de tweede trailer is vrijgegeven.

In The Informer speelt Kinnaman Pete Koslow, een oud Special Ops soldaat, die de gevangenis in moet na een gevecht dat uit de hand was gelopen. Twee FBI agenten (Rosamund Pike en Clive Owen) rekruteren Koslow voor undercover werk, waardoor hij eerder vrij komt. Maar dan krijgt hij de taak om terug de gevangenis in te gaan, om daar een conflict tussen de Poolse mafia en de FBI op te lossen. Dit loopt echter niet zoals verwacht en de FBI laat hem in de steek. Het is dus aan Koslow zelf hier een oplossing voor te vinden en om bij zijn familie terug te kunnen komen.

De cast & crew
Naast Kinnaman, Pike en Owen spelen ook Common en Ana Des Armas belangrijke rollen in de film. The Informer is geregisseerd door Andrea Di Stefano, die werd bijgestaan door de Amerikaanse producent Basil Iwanyk, o.a. bekend van Sicario en John Wick. Bekijk de trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair