Luister hier naar Jeremy Renner's versie van het legendarische nummer 'The House of the Rising Sun'

Luister hier naar Jeremy Renner's versie van het legendarische nummer 'The House of the Rising Sun'

De acteur brengt binnenkort ook een album uit.

Jeremy Renner is voornamelijk bekend als Hawkeye in diverse MCU films, maar ook buiten het MCU scoort hij meerdere andere rollen. Toch houdt hij nog genoeg vrije tijd over voor een van zijn andere passies: muziek.

Een tijdje geleden verscheen er al een nummer van de twee keer voor een Oscar genomineerde acteur, genaamd Heaven Don't Have a Name. Nu, op zijn twitter-pagina, zegt Renner dat we binnenkort weer nieuwe nummers kunnen verwachten, aangezien hij bezig is met een album. Zo laat de muziekstudio zich uit over hun samenwerking met de 48-jarige Renner:

The House of the Rising Sun
''Veel mensen kennen Jeremy als acteur. Toch weten maar weinigen dat zijn eerste passie muziek was. Zo speelde hij op de middelbare school al in een band als drummer, voordat hij überhaupt eraan dacht acteur te worden. Jeremy heeft veel muziek geschreven en geproduceerd, speelt nu ook piano en gitaar en zingt. Als alles goed gaat, komt er dan ook een album uit!''

Hier is al een klein voorproefje van wat we kunnen verwachten. Renner heeft namelijk zijn eigen versie van het legendarische nummer The House of the Rising Sun van The Animals gemaakt. Weet hij jullie hiermee te overtuigen? Het nummer valt hieronder te beluisteren.



NieuwsFilm

meest populair