Keanu Reeves geschoren, opnames 'Bill & Ted 3' afgetrapt

Keanu Reeves geschoren, opnames 'Bill & Ted 3' afgetrapt

Het publiek is echter niet heel erg te spreken over de acteur zijn nieuwe look.

Je kunt voorzichtig zeggen dat 2019 toch wel het jaar is van Keanu Reeves (54). De acteur schittert momenteel als de stem van Duke Caboom in de kaskraker Toy Story 4, alsmede John Wick in zijn derde succesvolle avontuur Parabellum. Daarnaast starten deze ochtend de camera's met draaien voor Bill & Ted Face The Music waarin hij na bijna 3 decennia herenigd wordt met zijn rockmaatje Alex Winter.

Volgens scriptschrijver Ed Solomon op Instagram gaat het vandaag echt beginnen. Maar niet iedereen vindt het zo geweldig om te zien dat Reeves terug is gegaan naar zijn gladgeschoren snoet voor de rol van Ted, er zijn links en rechts gemengde gevoelens over zijn uiterlijk. De vraag is dan ook wat hij nu verder nog met zijn lange haarlokken gaat doen?


Terugkeer William Sadler als 'Magere Hein'
Voor wie het zich kan herinneren, waren de 2 rockers voorbestemd om een lied te schrijven dat de wereld zou redden. Maar dit hebben zij 30 jaar later nog steeds niet gedaan. Als een bezoeker uit de toekomst hen vertelt dat hun lied de enige redding is om de balans in het universum te herstellen, beginnen Bill, Ted en hun dochters Thea en Billie (Samara Weaving en Brigette Lundy-Paine) aan een nieuwe reis, waarbij ze hulp krijgen van familie, oude vrienden en een aantal muzieklegendes.

De film van regisseur Dean Parisot komt ergens in augustus 2020 uit.

NieuwsFilm

meest populair