Kevin Feige schiet Killmonger-gerucht neer

Terugkeer in Black Panther 2 staat nog niet vast.

In het geruchtencircuit is de naam van Creed-acteur Michael B. Jordan al vaker gevallen met betrekking tot een terugkeer in het vervolg op de Oscar genomineerde superheldenfilm Black Panther. Marvel Studios-kopman Kevin Feige heeft dit gerucht nu naar het land der fabelen verwezen.

Jordan is in de 2018 Marvel-film te zien als het personage N'Jadaka a.k.a. Erik Stevens a.k.a. Killmonger. In die film sterft hij, maar er waren allerlei redenen om aan te nemen dat de slechterik terug zou keren in het vervolg dat opnieuw in handen is van regisseur Ryan Coogler.

Allemaal geruchten en speculatie
"Het eerlijke antwoord daarop is dat het puur een gerucht en speculatie is, want meneer Coogler zit pas net een paar weken achter zijn toetsenbord om de film te schetsen. Het is vroeg, dus er is nog niets echt duidelijk, want meneer Coogler is pas net gaan zitten en zal zijn idee de komende weken met Nate Moore en mezelf delen," aldus Feige tegenover Bet.com.

Black Panther 2 maakt dus onderdeel uit van de volgende fase van het Marvel Cinematic Universe. Het is onbekend wanneer de film verschijnt, al is de kans groot dat dit begin 2021 of begin 2022 is.

NieuwsFilm

meest populair