Deze mooie actrice moet Catwoman gaan spelen in 'The Batman'

Deze mooie actrice moet Catwoman gaan spelen in 'The Batman'

Bekend uit Mission: Impossible - Fallout en Hobbs and Shaw.

Na actrices als Michelle Pfeiffer (Batman Returns), Halle Berry (Catwoman) en Anne Hathaway (The Dark Knight Rises) lijkt nu een andere actrice het pakje van Catwoman aan te moeten trekken in de in 2021 te verschijnen Batman-film The Batman. En het is een actrice die de laatste jaren flink naam weet te maken.

Volgens Geeks Worldwide zou de 31-jarige Britse actrice Vanessa Kirby, bekend uit blockbusters als Mission: Impossible - Fallout en Hobbs and Shaw, in beeld zijn om Selina Kyle a.k.a. Catwoman te gaan spelen in Matt Reeves' The Batman. Ze zou dan een tegenspeler worden van Robert Pattinson, die de mantel van de Dark Knight mag gaan omslaan. Een concreet gesprek zou nog moeten plaatsvinden tussen Warner Bros. en de actrice.

Veel slechteriken
In The Batman zouden naar verwachting meerdere slechteriken te zien zijn. Naast Catwoman zouden minimaal The Penguin, The Riddler en Two-Face te zien zijn. Een drukke bedoening dus, al is nog niets bevestigd. In juni 2021 moet The Batman over het witte doek vliegen.

NieuwsFilm

meest populair