Daisy Ridley begrijpt de kritiek op 'Star Wars: The Last Jedi' eigenlijk wel

Daisy Ridley begrijpt de kritiek op 'Star Wars: The Last Jedi' eigenlijk wel

Hadden fans dan toch gelijk?

Actrice Daisy Ridley heeft voor het eerst gereageerd op de kritiek op Star Wars: The Last Jedi. Er waren heel wat fans van de franchise die niet blij waren met de film van regisseur Rian Johnson. Ridley stelt nu dat ze de kritiek eigenlijk wel terecht vindt.

Fans waren niet blij met de film. Dat leidde tot een behoorlijk tegenvallende score op Rotten Tomatoes en een versie van 46 minuten waarin geen vrouwen voorkwamen. Volgens Ridley was het lage cijfer dat het publiek de film gaf wel terecht.

Gewoon anders
Toen haar gevraagd werd of ze de tegenvallende ontvangst verrassend vond, liet de actrice weten dat niet te vinden. "Ik was niet verbaasd, nee. Het is gewoon iets anders," aldus de actrice tijdens een interview met USA Today. "Iedereen op het internet heeft tegenwoordig hoe dan ook een mening, maar ik vind het ook wel terecht."

"Als mensen ergens ontzettend veel van houden en denken dat ze weten hoe het zou moeten zijn en het niet zo eindigt, is het terecht dat mensen denken dat hen iets verkeerds aangedaan is," aldus Ridley, die vervolgens haar standpunt iets nuanceerde. "Uiteindelijk is Rian een filmmakers en kan één persoon niet dicteren hoe een film moet eindigen. Dat is natuurlijk de vrijheid van meningsuiting."

NieuwsFilm

meest populair