'Spider-Man: Far From Home' krijgt korte film: 'Peter's To-Do List' en trapt groots af

'Spider-Man: Far From Home' krijgt korte film: 'Peter's To-Do List' en trapt groots af

Veel ongebruikte beelden in trailers.

Ondertussen draait Spider-Man: Far From Home in de Nederlandse bioscoopzalen. Mocht je de superheldenfilm al gezien hebben, dan is je misschien opgevallen dat veel beelden uit de trailers niet in de film zitten. Regisseur Jon Watts heeft er een verklaring voor!

Het blijkt namelijk dat enkele van de scènes die zich voor de Eurotrip afspelen niet in de film zitten, zoals een bezoekje aan Mr. Delmar's Deli en een gevecht met een aantal boeven en een babbeltje met de politie. Watts tegenover ComicBookMovie:


"Ja, deze scènes maken deel uit van een montage die 'Peter's To-Do List' heet. Het zijn de dingen die hij moet doen voordat hij op reis gaat, zoals naar Delmar gaan om een dubbele hoofdtelefoonadapter en een Europese reisstekkers te halen. Hij moet naar een Used Products-winkel om zijn Star Wars-speelgoed te verkopen om zo voldoende geld te hebben voor de reis en hij moet zijn paspoort nog ophalen. Ook moet hij een gigantische misdaadsyndicaat neerhalen. Het is gewoon de takenlijst voor iemand zoals hij. Het wordt een korte film die we op de Blu-ray zetten."

Ontvangst en eerste opbrengsten
Ondertussen is Spider-Man: Far From Home ijzersterk ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat de film op een prima 93 procent, met een 7,52 als gemiddelde beoordeling. De film debuteerde gisteren in de States en heeft daar zo'n $40-48 miljoen opgehaald. Afgelopen weekend noteerde de Marvel-film circa $110 miljoen in China.

NieuwsFilm

meest populair