Steve Coogan als uitgesproken rechtse radiopresentator in trailer 'Hot Air'

Wanneer zijn zestienjarige nichtje op een dag op de stoep staat, komt z'n leven volledig op z'n kop te staan.

Hot Air is een nieuw drama over een rechtse radiopresentator, gespeeld door Steve Coogan (The Trip, Philomena), wiens leven op een dag volledig op z'n kop komt te staan wanneer zijn zestienjarige nichtje op de stoep staat. Check snel de eerste trailer.


De populaire rechtse radiopresentator Lionel Macomb (Coogan) weet niet wat hij meemaakt wanneer zijn nichtje Tess (Taylor Russell) op een dag voor zijn neus staat en hem om hulp vraagt vanwege een familiecrisis. Lionel vindt, compleet onverwacht, eindelijk z'n gelijke in Tess: een slimme, zelfverzekerde en onwijs eerlijke sparringpartner die hem dwingt de confrontatie aan te gaan met de familie die hij ooit achterliet. Terwijl hun band sterker en sterker wordt, gaat Lionel nadenken over de macht die hij heeft en wat hij hier eigenlijk mee zou moeten doen. Staat hij open voor een nieuwe verantwoordelijkheid en connectie?

De rest van de cast bestaat uit Neve Campbell, Pico Alexander, Skylar Astin, Judith Light, Lawrence Gilliard Jr., Griffin Newman en Judah Friedlander. Hot Air, een film van regisseur Frank Coraci (The Wedding Singer, The Waterboy), draait vanaf 23 augustus in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse release is niets bekend.

NieuwsFilm

meest populair