Josh Brolin: waar blijft 'Deadpool' deel 3?

Josh Brolin: waar blijft 'Deadpool' deel 3?

Deadpool 3 kan nog een tijdje op zich laten wachten.

In 2018 speelde Josh Brolin niet enkel Thanos in Avengers: Infinity War, maar was hij ook te zien als Cable in Deadpool 2. Nu de Deadpool-franchise toegevoegd wordt aan het MCU, vraagt Brolin zich af waar het derde deel blijft.

Rob Liefeld, bedenker van Deadpool, riep zelfs op om Cable z'n eigen film te bezorgen. Maar zover is het nog lang niet. Brolin heeft bij Marvel gevraagd wat de plannen zijn, maar hij krijgt geen gehoor. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Ik ben eigenlijk - ik heb ze gebeld, van 'Wat is er aan de hand met Cable, man?'. Serieus, 100% serieus. Ze zijn het aan het uitzoeken. Het is een grote wereld nu. Het is net veel, veel groter geworden. Dus wie weet.", verklaarde hij in een interview tijdens ACE Comic-Con.

Verschijningsdata geschrapt
Met de 'grote wereld' bedoelt Brolin ongetwijfeld dat met de overname van Fox door Disney er heel wat superhelden aan het MCU kunnen worden toegevoegd. De X-Men en Fantastic Four, maar ook Deadpool. Al is Deadpool wel de vreemde eend in de bijt: Disney-baas Bob Eiger beloofde dat de franchise R-rated blijft. Hoe dat dan samen kan werken met het MCU dat kindvriendelijker is, is een heel vraagstuk.

En Disney weet nog niet hoe ze het Marvel-vraagstuk moeten oplossen. Toen de overname een feit werd, kregen een aantal Fox-films (nieuwe) releasedata, zoals Avatar 2 en de Kingsman-prequel. Disney zette ook drie data opzij voor 'Untitled Fox-Marvel'-films, namelijk juni 2020, oktober 2020 en maart 2021. Inmiddels zijn die drie data weer geschrapt van de kalender, en is het onduidelijk wanneer Disney wil beginnen met Fox-superheldenfilms, zoals Deadpool 3. Er werd algemeen aangenomen dat Deadpool 3 één van die data toegewezen zou krijgen, maar de toekomst is dus onduidelijker. Brolin belt dus niet voor niets de hele tijd.

NieuwsFilm

meest populair