Algemeen

Fijne retrosfeer op nieuwe foto's voor Quentin Tarantino's 'Once Upon a Time in Hollywood'!

Leonardo DiCaprio met een geweer en een übercool leren jasje!

door Corneel Vanfleteren om 12:37 in Algemeen
Nog iets meer dan een maand, en dan mogen we genieten van de 9de film van Quentin Tatantino, Once Upon a Time ... in Hollywood. De film biedt een sterrencast en een sfeer die 1969 ademt.

Uiteraard kijken we uit naar het acteerwerk van het duo Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, en naar de zo kenmerkende spitsvondige dialogen van Tarantino. Maar dat kunnen we op foto's moeilijk beoordelen. Wat we wel zien zijn veel zonnebrillen, kledij die zó 1969 maar tegelijkertijd tijdloos is, en een ontspannen regisseur. De nieuwe lading foto's van Once Upon a Time ... in Hollywood brengen je in de juiste stemming.

Een ensemble-cast
De synopsis voor de film vertelt ons: "Quentin Tarantino's Once Upon a Time ... in Hollywood bezoekt Los Angeles in 1969, waar alles aan het veranderen is, als tv-ster Rick Dalton (DiCaprio) en zijn eeuwige stunt double Cliff Booth (Pitt) hun weg zoeken in een industrie die ze niet meer herkennen. De negende film van de schrijver-regisseur heeft een grote ensemble-cast en meerdere verhaallijnen in een eerbetoon aan de laatste momenten van Hollywoods gouden tijdperk." Niets nieuws onder de zon, kun je denken: meerdere verhaallijnen is zowat Tarantino's handelsmerk. En ensemble-casts ook. Maar toch heeft deze film een specifieke sfeer, die kijkers wellicht naar de bioscoop weet te lokken. En uiteraard helpen de namen DiCaprio, Pitt en Tarantino zelf ook een handje.

In die ensemble-cast vinden we naast DiCaprio en Pitt ook ronkende namen zoals Al Pacino, Margot Robbie, Damian Lewis, Dakota Fanning en Kurt Russell terug. Wie Once Upon a Time ... in Hollywood wil zien, kan vanaf 15 augustus in de Nederlandse bioscoop terecht, of vanaf 26 juli als je de film effectief in Hollywood wil zien.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Overlord

Avatar

Of het nu 20 of 35 graden gaat worden deze zomer, op dag één zit ik in de bios als deze draait.

NieuwsFilm

meest populair