Pasgetrouwde Schwarzenegger en Pratt nemen het ervan!

Het pasgetrouwde stel is omringd door familie.

Hollywoodster Chris Pratt en zijn vrouw Katherine Schwarzenegger nemen het er lekker van nu ze getrouwd zijn. Onlangs vlogen de tortelduifjes al naar Hawaï voor hun huwelijksreis en nu zijn zij neergestreken in Hyannis Port, Massachusetts.

Chris Pratt (40) en schrijfster Katherine Schwarzenegger (29), de dochter van actieheld en politicus Arnold Schwarzenegger, genieten volop van elkaar. De twee zijn momenteel in Massachusetts. Daar hebben zij enkele dagen geleden eerst Onafhankelijkheidsdag gevierd bij de Kennedy's, waar Pratt sinds zijn huwelijk met Schwarzenegger ook familie van is. De moeder van Katherine, Maria Shriver, is namelijk een nicht van voormalig president John F. Kennedy.

Na deze vreugdevolle feestdag besloten Pratt en Schwarzenegger hun uitstapje enkele dagen te verlengen met een vakantie op het schiereiland Cape Cod. De twee genoten erg van elkaar en het lekkere weer, zo blijkt uit de foto's die de paparazzi stiekem wisten maken. Het stel was overigens niet alleen. Shiver en broerlief Patrick Schwarzenegger en zijn vriendin waren namelijk ook van de partij.

NieuwsFilm

meest populair