Wordt 'Kraven the Hunter' de vijand in 'Spider-Man 3'?

Wordt 'Kraven the Hunter' de vijand in 'Spider-Man 3'?

Jon Watts heeft genoeg ideeën voor een nieuw Spidey-avontuur.

Spider-Man heeft een behoorlijke schare schurken waar filmmakers uit kunnen kiezen. Veel van de bekende namen zijn inmiddels natuurlijk al gebruikt, maar wie kunnen we verwachten in de volgende film? Een oude bekende? Of toch iemand die we nog niet eerder op het witte doek hebben gezien?

Spider-Man: Far From Home-regisseur Jon Watts weet in elk geval wel wie hij zou kiezen als het aan hem ligt. Hij onthulde aan Bloody Disgusting het volgende:

"O, ik zou Kraven helemaal geweldig vinden. Het is alleen een uitdaging om uit te vogelen hoe je Kraven het beste in een film kunt gebruiken!"

Eerder in hetzelfde interview liet Watts ook al weten dat hij alleen schurken wilt gebruiken die nog niet eerder te zien waren in vorige films. Voor de volgende schurk zijn nog geen concrete plannen, maar Watts zei wel dat hij altijd probeert uit te vogelen wie de grootste uitdaging vormt voor Peter Parker.

Een vijand van formaat
Kraven is weliswaar niet zo opvallend als bijvoorbeeld Doc Ock of Green Goblin, maar vormt wel degelijk een uitdaging voor Spider-Man. Een van de beroemdste verhaallijnen is misschien wel die van Kraven's Last Hunt, waarin de bad guy Spider-Man verslaat en vervolgens zijn kostuum aantrekt. Die exacte verhaallijn is misschien net een tikkeltje te duister voor het MCU-publiek, maar het idee dat Kraven Spider-Man opjaagt zou zeker niet slecht aansluiten op de manier waarop Far From Home eindigt.

NieuwsFilm

meest populair