Opmerkelijk: Twee vervolgfilms 'Halloween' in één maand?

Opmerkelijk: Twee vervolgfilms 'Halloween' in één maand?

Dit zou opmerkelijk zijn!

Verleden jaar was Halloween een groot succes. De nieuwe directe vervolgfilm op John Carpenters originele Halloween uit 1978 wist namelijk een dikke $250 miljoen op te halen bij een productiebudget van zo'n $10 miljoen. Een vervolg werd snel aangekondigd en deze moet met Halloween 2020 verschijnen. Nu lijkt er iets opmerkelijks aan de hand.

Via Bloody Disgusting is het gerucht online geslingerd dat er maar liefst twee vervolgen back-to-back worden opgenomen én dat deze allebei in oktober 2020 moeten debuteren. De persoon van Bloody Disgusting zegt compleet te vertrouwen op zijn bron.

Opmerkelijke aanpak Blumhouse?
Halloween-regisseur David Gordon Green zou terugkeren voor de vervolgfilms. Bij de film uit 2018 was er al het plan om twee films back-to-back op te nemen. Dit ging niet door toen de productie stil werd gelegd om het einde opnieuw vorm te geven.

Het zou nu dus zomaar kunnen dat Halloween 2 en Halloween 3 - of hoe de films ook gaan heten - met slechts één of twee weken adempauze in de bioscoop verschijnen. Mocht dit zo zijn, dan zou het een voor zover bekend unieke release-strategie zijn van Jason Blum en zijn productiemaatschappij Blumhouse. Wat zeg jij?

NieuwsFilm

meest populair