Algemeen

Foto DC-film 'Joker': Robert De Niro vs de Clown Prince of Crime!

Deze losstaande DC-film gaat in ieder geval verrassen.

door Bram de Groot om 13:06 in Algemeen
Ondanks dat de DC-film Joker vooral over Joaquin Phoenix' latere Clown Prince of Crime zal gaan, zitten er in de film van regisseur Todd Phillips ook een aantal andere opvallende acteurs. Eén daarvan is Robert De Niro!

Via Empire krijgen we nu een eerste blik op het personage van De Niro. De Oscarwinnaar speelt in de DC-film de rol van talkshow-presentator Murray Franklin. Het is overduidelijk dat Franklin oog-in-oog komt te staan met de Phoenix' steeds maffer wordende Arthur Fleck.


"Bob [De Niro] was echt dol op het script. Ik ontmoette hem en zei: 'Ik zou tegen je liegen als ik zei dat we niet beïnvloed zijn door veel van je films.' Ik sprak met hem over Taxi Driver en over The King of Comedy, een van mijn favoriete films aller tijden," aldus Phillips aan Empire Magazine.
Andere rollen in Joker zijn voor Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron, Douglas Hodge, Brett Cullen en Dante Pereira-Olson. Vanaf 3 oktober 2019 draait Joker in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder de eerdere trailer:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Binnenkort maar eens the killing joke aanschaffen ;)

Goku32

Avatar

Ado ik vond de strip beter dan de film. Maar het is niet slecht of zo

adofmirosch

Avatar

^
Ik doelde ook op de comic, ik denk dat joker veel inspiratie heeft gehaald uit de stripboek.
heb trouwens wel veel negatieve reacties gelezen over de animatie film. Dus die sla ik maar over.

NieuwsFilm

meest populair