Foto DC-film 'Joker': Robert De Niro vs de Clown Prince of Crime!

Foto DC-film 'Joker': Robert De Niro vs de Clown Prince of Crime!

Deze losstaande DC-film gaat in ieder geval verrassen.

Ondanks dat de DC-film Joker vooral over Joaquin Phoenix' latere Clown Prince of Crime zal gaan, zitten er in de film van regisseur Todd Phillips ook een aantal andere opvallende acteurs. Eén daarvan is Robert De Niro!

Via Empire krijgen we nu een eerste blik op het personage van De Niro. De Oscarwinnaar speelt in de DC-film de rol van talkshow-presentator Murray Franklin. Het is overduidelijk dat Franklin oog-in-oog komt te staan met de Phoenix' steeds maffer wordende Arthur Fleck.

Bekijk de afbeelding
"Bob [De Niro] was echt dol op het script. Ik ontmoette hem en zei: 'Ik zou tegen je liegen als ik zei dat we niet beïnvloed zijn door veel van je films.' Ik sprak met hem over Taxi Driver en over The King of Comedy, een van mijn favoriete films aller tijden," aldus Phillips aan Empire Magazine.
Andere rollen in Joker zijn voor Zazie Beetz, Frances Conroy, Marc Maron, Douglas Hodge, Brett Cullen en Dante Pereira-Olson. Vanaf 3 oktober 2019 draait Joker in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder de eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair