Celebrity

Word eindelijk fit en doe een online workout met Zac Efron en Alexandra Daddario!

Efron heeft zijn eigen YouTube kanaal.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Wouter Drummen om 15:04 in Celebrity
Zac Efron werd bekend dankzij High School Musical, maar de laatste jaren was hij ook in heel wat andere films te zien. Denk bijvoorbeeld maar aan de recente Extremely Wicked, Shockingly Vile and Evil, The Greatest Showman en Baywatch. Voornamelijk in de laatstgenoemde is hij ongelooflijk gespierd, maar dankzij zijn YouTube kanaal kan jij dat nu ook worden!

De 31-jarige Efron heeft namelijk zijn eigen YouTube kanaal, genaamd Gym Time. De acteur is een gigantische fan van krachttraining en wil andere mensen inspireren met zijn video's. Ook nodigt hij regelmatig bekendheden uit om samen met hem te trainen. In de onderstaande video is hij te zien met Alexandra Daddario, zijn Baywatch collega. Samen doen ze verschillende oefeningen.

Verslavend
Zo zegt de 33-jarige Daddario dat ze dankzij Baywatch ook begonnen is met krachttraining en er versteld van stond hoe ze zich erna voelde. Wat zij voornamelijk mooi vindt, is niet zozeer hoeveel spiermassa je ontwikkelt, maar hoe sterk je je voelt na elke training. Toch maakt de actrice een slippertje en laat ze een bal van bijna 8 kilo op Efron's gezicht vallen...

Mocht je interesse hebben, elke dinsdag post Efron een nieuwe 'Gym Time with Zac Efron'-video op Youtube.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tako

Avatar

Noem me maar ouderwets!

Sunspot

Avatar

Film was beetje teleurstellend.

Vond die Efron ook beetje raar uitzien met dat gespierde lichaam, alosf hoofd niet bij paste of zo :D

Frietgezicht

Avatar

Ik ging even kijken wat ze aanhad en dat was een reden om na een paar seconden weer af te haken.

Moviemagic

Avatar

Tako "Noem me maar ouderwets!"

Ouderwets

nieuwslaatste nieuws

meest populair