Celebrity

Word eindelijk fit en doe een online workout met Zac Efron en Alexandra Daddario!

Efron heeft zijn eigen YouTube kanaal.

door FilmTotaal om 15:04 in Celebrity
Zac Efron werd bekend dankzij High School Musical, maar de laatste jaren was hij ook in heel wat andere films te zien. Denk bijvoorbeeld maar aan de recente Extremely Wicked, Shockingly Vile and Evil, The Greatest Showman en Baywatch. Voornamelijk in de laatstgenoemde is hij ongelooflijk gespierd, maar dankzij zijn YouTube kanaal kan jij dat nu ook worden!

De 31-jarige Efron heeft namelijk zijn eigen YouTube kanaal, genaamd Gym Time. De acteur is een gigantische fan van krachttraining en wil andere mensen inspireren met zijn video's. Ook nodigt hij regelmatig bekendheden uit om samen met hem te trainen. In de onderstaande video is hij te zien met Alexandra Daddario, zijn Baywatch collega. Samen doen ze verschillende oefeningen.

Verslavend
Zo zegt de 33-jarige Daddario dat ze dankzij Baywatch ook begonnen is met krachttraining en er versteld van stond hoe ze zich erna voelde. Wat zij voornamelijk mooi vindt, is niet zozeer hoeveel spiermassa je ontwikkelt, maar hoe sterk je je voelt na elke training. Toch maakt de actrice een slippertje en laat ze een bal van bijna 8 kilo op Efron's gezicht vallen...

Mocht je interesse hebben, elke dinsdag post Efron een nieuwe 'Gym Time with Zac Efron'-video op Youtube.NieuwsFilm

meest populair