Sam Raimi wil meer 'Evil Dead' maken!

Alhoewel Bruce Campbell ermee stopt, ziet hij mogelijkheden.


Regisseur Sam Raimi verkent de mogelijkheden voor een nieuwe Evil Dead-film. Hij lanceerde de franchise in 1981 toen hij met Bruce Campbell de film maakte. In de jaren daarna maakte Raimi nog twee films, verscheen er een (gefaalde) reboot en kregen we een televisieserie te zien.

Alhoewel Campbell ondertussen gestopt is met de rol van Ash Williams, heeft Raimi de franchise nog niet achter zich gelaten. Sterker nog: hij wil eigenlijk gewoon door met de boel. Dat vertelde de bedenker tijdens een interview met de site Bloody Disgusting.

Toekomst in film
"Ik zou het geweldig vinden om er nog eentje te maken, " begon Raimi. "Maar ik denk niet dat de toekomst hiervan in televisie zit. We hebben het er in elk geval over, Bruce [Campbell], Rob [Tapert] en ik. Er zijn nu twee richtingen waar de volgende film op zou kunnen gaan. Maar we zouden er graag nog een willen maken, en werken dus ook aan wat ideeën."

Alhoewel Raimi graag nog eens met Campbell voor de camera zou willen werken, heeft hij er alle begrip voor als de acteur besluit om daadwerkelijk niet terug te keren als Ash. De komende zes maanden zou er nieuws moeten komen!

NieuwsFilm

meest populair