Algemeen

Reünie in nieuwe foto's 'IT Chapter Two'!

Volwassen kids nemen het op tegen boze Pennywise

door Niels van Arkel om 08:17 in Algemeen
Nog een paar maanden wachten en dan kunnen we terug naar Derry, Maine voor nieuwe avonturen in IT: Chapter Two. De kids uit de Losers Club gaan een nieuwe strijd aan met Pennywise (Bill Skarsgård). Entertainment Weekly heeft nieuwe beelden in haar laatste nummer.
De jongeren zijn opgegroeid, en dat betekent een flink aantal herinneringen. Volgens acteur James McAvoy doen regisseur Andy Muschietti dit verstandig: "We wilde niet beginnen met 'weet je dit nog, weet je dat nog'. We willen alles graag laten zien aan het publiek. En dat is heel fijn voor ons en voor het publiek."


De opgegroeide Losers' Club bestaat uit Bill Denbrough (James McAvoy), Beverly Marsh (Jessica Chastain), Ben Hanscom (Jay Ryan), Richie Tozier (Bill Hader), Mike Hanlon (Isaiah Mustafa), Eddie Kaspbrak (James Ransone) en Stanley Uris (Andy Bean). Ook de jonge cast keert terug.
IT Chapter Two is op 5 september 2019 in de Nederlandse bioscopen te zien.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Kicken!

SplashySleet20

Avatar

Pennyworth? Is toch van batman. Is het niet pennywisse?

Moviemagic

Avatar

Het ziet er goed uit die trailer.

Goku32

Avatar

Ik kan niet wachten om deze te checken. Dit word weer een Geweldige rit in de bioscoop net als bij deel 1.

Spider-fan

Avatar

Goku32:

Leuk om eens iemand enthousiast te zien over de nieuwe IT. Dat zie je op deze site niet veel, vrijwel alleen fans van de mini-serie die de nieuwe film niks vinden.

Ik had veel liever een limited tv-serie gehad die het volledige boek behandelde, maar dit is wat we krijgen. En ik vond deel 1 puur als film erg goed - of althans de jonge acteurs maakten in ieder geval veel goed aan wat er eventueel aan mankeerde.

NieuwsFilm

meest populair