Algemeen

Bijna compleet andere Mysterio in 'Spider-Man: Far from Home'

Vele alternatieve onderwerpen voor het Marvel-personage.

door Bram de Groot om 11:56 in Algemeen
Het Marvel-personage Mysterio speelt uiteraard een belangrijke rol in de superheldenfilm Spider-Man: Far from Home. De oorspronkelijke slechterik uit de comics heeft een soort vissenkom als helm en deze is ook te zien in de eindfilm.

Om tot het definitieve design te komen heeft Ryan Meinerding, hoofd van de Marvel Studios-afdeling Visual Development, en zijn team heel was designs gemaakt voor het pak van het personage van acteur Jake Gyllenhaal. In onderstaande video onthult de expert van Marvel tegenover Ryan Meinerding onder meer dat ze zo'n 60 a 70 ontwerpen hebben gemaakt voor het Mysterio-kostuum.


Vele concept-art
Het blijkt dat er veel gespeeld is met kleur, en ook zeker de vorm van de glazen helm. Soms wat meer als de eerste versie in de comics en soms ook zeker moderner en strakker. Hieronder een aantal beelden uit bovenstaande video. Heb jij Jon Watts' Far from Home al gezien? Wat vind jij van het gebruikte ontwerp?

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Waar blijft het geklaag over de vele Spider-Man Far Frome berichten?

Goku32

Avatar

Ik vind de 2de er wel vet uit zien, maar ik ben blij dat ze gewoon voor deze versie hebben gekozen want het is weer een Geweldige film. Marvel blijft komen met toppers niet normaal meer

SplashySleet20

Avatar

Ik vind het huidige kostuum inderdaad beter.

Ereptile

Avatar

Mysterio is weer een goede Spider-Man villain die ze correct naar het witte scherm hebben weten te brengen Smiley face Echt een toffe villain en ik ben blij met de look die ze hebben gekozen uiteindelijk!

Marklar

Avatar

Hij was precies zoals in de tekenfilms. Hulde daarvoor want dat is vaker niet dan wel zo

nieuwslaatste nieuws

meest populair