Celebrity

'Jason Momoa (Aquaman) slachtoffer geworden van fatshaming'

Laat die man ook een keer genieten van zijn vrije tijd!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 08:35 in Celebrity
Hollywoodster Jason Momoa (Aquaman, Braven) en zijn gezin genieten momenteel van een heerlijke vakantie in Venetië, Italië. Doordat hij zich hierdoor ook wat minder strak aan zijn trainingsregime lijkt te houden, is zijn spiermassa duidelijk afgenomen. Op internet verscheen er de afgelopen dagen veel kritiek op het 'vaderlichaam' van Momoa.

Jason Momoa (39) is het slachtoffer geworden van online 'bodyshaming'. Op internet krijgt hij de wind van voren nadat er een foto van hem verscheen waarop zijn buikspieren duidelijk zijn geslonken. Sommigen gaan wel heel ver en noemen de acteur 'dik' en bestempelen zijn lichaam als 'papalijf'.


Gelukkig nemen onder meer zijn fans en fitnessblad Men's Health het voor Momoa op. Zij benadrukken dat de acteur normaal intensieve trainingsschema's en diëten volgt en dat het logisch is dat ook hij af en toe wil kunnen genieten van zijn vrije tijd. Momoa zal vast niet wakker liggen van deze ophef. Hij geniet lekker van zijn vakantie.


Toen Jason nog 'fit' was...

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mediator

Avatar

Ziet er nog steeds goed uit hoor Smiley face

GreenHornet

Avatar

Dat lichaam was voor een film.
Hoe hij in het echt uit ziet mag hij zelf weten

Chrischzz

Avatar

Doe mij zo'n lichaam.
Nu ben ik meer Thor in End Game.

dondeestagb

Avatar

Tijdje terug plaatsten jullie een artikel, dat jullie al het commentaar zat zijn op filmtotaal. Jullie doen dit in jullie vrije tijd en huilie huilie weet ik veel. 'T feit dat jullie dit in jullie vrij tijd doen, zou ik die tijd besteden aan filmnieuws. Iets waarvoor ik al jaren dagelijks met plezier op deze site kom. Commentaar kan gezien worden als feedback. Doen jullie dus totaal niets mee, en het aantal van dit soort hersenloze berichten lijkt alleen maar te stijgen. Ik hield van deze site.

Jaws

Avatar

lekker ding is het en blijft het

Scheerzeep

Avatar

@dondeestagb

FilmTotaal streeft naar een compleet en breed nieuwsaanbod. Daar horen dit soort berichten ook bij. Per dag plaatsen we hooguit drie 'celebrity'-berichten. Dat nieuws wordt vaak ontzettend goed gelezen. Feedback is welkom. Echter, jouw mening hoeft niet per sé representatief te zijn voor alle bezoekers. Wij categoriseren ons nieuwsaanbod duidelijk; je hoeft deze berichten niet te lezen, dat is een keuze.

Ang3l

Avatar

De mensen die fatshamen zitten dat te doen vanachter hun toetsenbord ipv in de gym. Hoogstwaarschijnlijk met een dikkere pens dan dit.

Jeroen Pasman

Avatar

wat een ophef om niks. Veel mensen zouden hun rechterhand geven om er zo uit te zien

Moviemagic

Avatar

Jammer dat hij niet eens vakantie kan houden zonder dat één of andere sukkel een foto neemt, plaatst op internet en vervolgens een k*tmening erbij plaatst.

SplashySleet20

Avatar

Hij is sterker als ik in iedergeval.

Gigan72

Avatar

In een interview zri i Jason dat hij als hij niet aan een film werkt dat hij niet veel doet ..gewoon lekker eten en genieten van het leven.... geef hem groot gelijk.

Frietgezicht

Avatar

Die gozer heeft geld en kan elke vrouw in bed krijgen die hij wilt, ook die van ons! De mensen die hem uitlachen zullen op een rukzoldertje zitten en een poging wagen de beste te zijn met world of warcraft.

LeonardoPacino

Avatar

Ik zou een moord doen voor dat lichaam, lol.

Wat een simpele ziel moet je zijn om te graan trollen op het internet omdat er een milimeter dik laagje vet over zijn spierbundel zit tijdens zijn vakantie.

Rafael11

Avatar

^Haha, precies. De meesten zullen dromen van zo'n fysiek lichaam.

ThysRomani

Avatar

Arme Jason. Maar goed, laten we eerlijk zijn, hij is natuurlijk ook een fat basterd. Hij moet er een keer wat aan doen, dit kan echt niet meer. Vadsige vent. Bah. Zorg eens voor jezelf man!

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Amai, ik wou dat ik zo’n lijf had. Als je dat al gaat fatshamen, waar ben je dan mee bezig

Sunspot

Avatar

haha, fucking trieste mensen, zeker van die instagrammers die zogenaamd cool moeten zijn, geen plezier hebben, alleen maar aan calorieen denken.

En idd, alsof die Mamoa er wakker van gaat liggen.

Grootste grap is dat dat 'zogenaamd' dik lichaam gewoon goed is, je traint wat, eet lekker, genieten.

Soweiso zjin buikspieren onzin, vooral bij vrouwen, gewoon lelijk.

Het slaat ook nergens op, zelfs in films hoeft het niet. GEwoon een normaal postuur, plat voor films, maar sixpack is onzin.

Je kan ook nie techt leven als je dat zo wilt hebben, altijd maar denken aan calorieen, minder sociaal kunnen leven, is gewoon onzin uiteindelijk!

En je hebt ook geen fuck aan zo een sixpack uiteindelijk.

Sunspot

Avatar

Haha, meeste vrouwen vinden zo een lichaam juist top.

Het is meer dat Instagram/Hollywood enz o druk geven, vooral bij de jongere mensen.

Mar diep van binnen willen vrouwen gewoon een man die geniet van het leven (kunnen ze het zelf ook makkelijker) en schijt heeft wat anderen denken over een klein buikje bijv.

Sunspot

Avatar

@dondeestgb

Dit noem ik niet mee celebritynews, maar relevant nieuws, hoe ver het kan gaan, dat zo een soort lichaam al niet meer goed is voor mensen.

Kijk, er zit ook veel bullshit bij, maar je hoeft het niet te lezen Smiley face

Maar juist dit bericht vind ik wel interessant, hoe ver het kan gaan op het web vooral.

Civilian Supreme

Avatar

Idd nog steeds een imposant lichaam, kan je ook gelijk zien dat het snel kan gaan, jaren dag in dag uit trainen, strak dieet en als je dan een maand niks doet gaat het snel achteruit. Als ze nu eens een kebabje uitvinden waar je buikspieren van krijgt zou dat mooi zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair