Netflix

Nieuwe topfilms deze week op Netflix!

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 16:59 in Netflix
Netflix voegt elke week heel wat nieuwe content toe aan zijn catalogus. In dit wekelijkse overzicht lichten we eerst de beste nieuwe films uit en presenteren we daarna een overzicht van alle andere toevoegingen. Welke films ga jij dit weekend bekijken?

Blade Runner 2049 (2017)
Regie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, e.a. | Trailer
De absolute topper van deze week! Filmmaker Denis Villeneuve keert samen met de fans van Blade Runner (1982) terug naar de destijds door regisseur Ridley Scott geschapen dystopische maatschappij vol gevaarlijke replicanten. Wanneer Agent Agent K (Gosling) een lang verborgen geheim ontdekt en het lot van wereld wordt bedreigd, moet hij op zoek naar Rick Deckard (Ford), een voormalig Blade Runner die al dertig jaar vermist wordt. Blade Runner 2049 is volgens FilmTotaal-recensent Arjan Welles "visueel overdonderend" en een "heerlijk onconventioneel vervolg op een klassieker". Deze film mag je niet missen!

Point Blank (2019)
Regie: Joe Lynch | Cast: Anthony Mackie, Frank Grillo, Marcia Gay Harden, e.a. | Trailer
Deze Netflix Original is een remake van een gelijknamige succesvolle Franstalige film uit 2011. In Point Blank moet een verpleegkundige tegen zijn zin samenwerken met een zwaargewonde moordverdachte om zijn zwangere vrouw te kunnen redden. Wat volgt is een race tegen de klok, criminelen en corrupte agenten. De hoofdrollen worden vertolkt door Anthony Mackie en Frank Grillo, twee bekende Marvel-sterren. De trailer belooft een spannende film, dus Point Blank is zeker een aanrader om dit weekend eens aan te zetten!

The Foreigner (2017)
Regie: Martin Campbell | Cast: Jackie Chan, Pierce Brosnan, Michael McElhatton, e.a. | Trailer
In The Foreigner Wanneer de dochter van een Chinese restauranteigenaar in Londen wordt vermoord door IRA-terroristen en de politie geen actie wil ondernemen, besluit haar vader er alles aan te doen om haar dood te wreken en zelf voor gerechtigheid te zorgen. FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven omschreef de film als een "warrige thriller die eigenlijk tweeënhalf decennium te laat komt". Toch lijkt het publiek aardig positief over The Foreigner. Op IMDb scoort hij namelijk een nette 7. Gewoon eens kijken als je 'm nog niet gezien hebt!


En verder onder meer...


Documentaire
Parchís: The Documentary (2019)

Komedie
4 Latas (2019) Netflix Original
The Lovers (2017)

Nederlandstalig
Misfit (2017)
Alles voor elkaar (2017)

Thriller
Kidnapping Stella (2019)

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Blade Runner 2049 gisteren gezien. Wat een doodsaaie film is dit zeg. Heb hem halverwege uitgezet.

Frietgezicht

Avatar

^ Monojaxx, wat? Dan hoor je niet bij de filmkenners he want films als Blade Runner zijn meesterwerken. Kritiek leveren mag alleen op films vol actie en humor zoals Infinity War! Smiley face

Maar ik denk juist zo over deel 1. Saai filmpje, weinig aan.

Blade Runner 2049 vond ik wel een leuke zit. Ziet er visueel prachtig uit, goede acteerprestaties(ook van onze eigen Hoeks) en een aardig verhaal.
Maar dat je hem doodsaai vind kan ik begrijpen, geen film die ik snel een 2e keer zal kijken.

Jaws

Avatar

gewoon een meesterwerk is blade runner.

TwinsA

Avatar

Blade runner 2049 is een topfilm! Zo’n mogen ze nog maken!

Civilian Supreme

Avatar

De 1e vond ik juist moeilijk om door te komen, altijd al overschat gevonden.
Deel 2 vind ik daarentegen geweldig, zou graag nog een 3e zien.

Sowieso een geweldige prestatie van Villeneuve, probeer maar eens een waardig vervolg te maken na 30 jaar op een film die een klassiekerstatus heeft gekregen.
Zou graag een Alien film zien van de beste man, hij is enorm goed in het neerzetten van een bepaalde sfeer.

Devenace

Avatar

Morgen Blade Runner kijken, dan geef ik ook mijn nutteloze mening.

Devenace

Avatar

Ik wil even laten weten dat ik zaterdag avond in slaap was gevallen tijdens Blade Runner, mijn mening/reactie krijgen jullie nog te goed zodra ik de film heb gezien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair