Nieuwe topfilms deze week op Netflix!

Nieuwe topfilms deze week op Netflix!

Heel veel nieuws!

Netflix voegt elke week heel wat nieuwe content toe aan zijn catalogus. In dit wekelijkse overzicht lichten we eerst de beste nieuwe films uit en presenteren we daarna een overzicht van alle andere toevoegingen. Welke films ga jij dit weekend bekijken?

Blade Runner 2049 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Denis Villeneuve | Cast: Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, e.a. | Trailer
De absolute topper van deze week! Filmmaker Denis Villeneuve keert samen met de fans van Blade Runner (1982) terug naar de destijds door regisseur Ridley Scott geschapen dystopische maatschappij vol gevaarlijke replicanten. Wanneer Agent Agent K (Gosling) een lang verborgen geheim ontdekt en het lot van wereld wordt bedreigd, moet hij op zoek naar Rick Deckard (Ford), een voormalig Blade Runner die al dertig jaar vermist wordt. Blade Runner 2049 is volgens FilmTotaal-recensent Arjan Welles "visueel overdonderend" en een "heerlijk onconventioneel vervolg op een klassieker". Deze film mag je niet missen!

Point Blank (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joe Lynch | Cast: Anthony Mackie, Frank Grillo, Marcia Gay Harden, e.a. | Trailer
Deze Netflix Original is een remake van een gelijknamige succesvolle Franstalige film uit 2011. In Point Blank moet een verpleegkundige tegen zijn zin samenwerken met een zwaargewonde moordverdachte om zijn zwangere vrouw te kunnen redden. Wat volgt is een race tegen de klok, criminelen en corrupte agenten. De hoofdrollen worden vertolkt door Anthony Mackie en Frank Grillo, twee bekende Marvel-sterren. De trailer belooft een spannende film, dus Point Blank is zeker een aanrader om dit weekend eens aan te zetten!

The Foreigner (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Campbell | Cast: Jackie Chan, Pierce Brosnan, Michael McElhatton, e.a. | Trailer
In The Foreigner Wanneer de dochter van een Chinese restauranteigenaar in Londen wordt vermoord door IRA-terroristen en de politie geen actie wil ondernemen, besluit haar vader er alles aan te doen om haar dood te wreken en zelf voor gerechtigheid te zorgen. FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven omschreef de film als een "warrige thriller die eigenlijk tweeënhalf decennium te laat komt". Toch lijkt het publiek aardig positief over The Foreigner. Op IMDb scoort hij namelijk een nette 7. Gewoon eens kijken als je 'm nog niet gezien hebt!


En verder onder meer...

Bekijk de afbeelding
Documentaire
Parchís: The Documentary (2019)

Komedie
[url=4 Latas (2019) Netflix Original
The Lovers (2017)

Nederlandstalig
Misfit (2017)
Alles voor elkaar (2017)

Thriller
Kidnapping Stella (2019)

NieuwsFilm

meest populair