Algemeen

Marvel-film 'The Eternals' richt zich tot 'Strangers Things'-heldin

Actrice Millie Bobby Brown (Stranger Things, Godzilla: King of the Monsters) naar het MCU?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Naar verwachting wordt nog deze maand duidelijk welke films we aankomende jaren van Marvel Studios kunnen verwachten in het Marvel Cinematic Universe. Na Avengers: Endgame en Spider-Man: Far from Home krijgt de filmreeks een reset, aangezien er een ander verhaal verteld moet gaan worden dan het afgeronde Infinity Saga. The Eternals zou zomaar veel over de volgende sage kunnen onthullen.

Het kosmische liefdesverhaal van regisseur Chloe Zhao (The Rider) over de beginjaren van het Marvel Cinematic Universe heeft al rollen voor namen als Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Richard Madden en Dong-seok Ma en mogelijk ook Salma Hayek en Keanu Reeves. Nu lijkt ook Millie Bobby Brown zich bij deze namen te voegen.

Rijzende ster in Hollywood
Dit bericht is (opnieuw) de wereld in geholpen door Variety. De 15-jarige in Spanje geboren Britse superster Brown is te zien als Eleven in de Netflix-serie Stranger Things. Dit betekende haar doorbraak. Haar filmdebuut maakte ze recent in Godzilla: King of the Monsters en ook in Godzilla vs. Kong (2020) moet ze te zien zijn. The Eternals verschijnt waarschijnlijk eind 2020.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

https://screenrant.com/eternals-millie-bobby-brown-shoots-down-rumors-cast/

Boer

Avatar

Zou een mooie stap voor haar zijn. Wel een beetje jong om meteen die hele MCU in te stappen

Star-Man

Avatar

Gisteren zei ze zelf op haar instagram livestream dat ze nooit nog nooit in contact met marvel is gekomen dus ze ontkent het zelf heel hard of het klopt gewoon niet

CassidyButch

Avatar

Volgens mij zit ze bij Warner Bros

GreenHornet

Avatar

Nice nu nog 3 jaar wachten

nieuwslaatste nieuws

meest populair