'Terminator: Dark Fate' heeft schijt aan vrouwenhaters!

'Terminator: Dark Fate' heeft schijt aan vrouwenhaters!

Eind dit jaar verschijnt de nieuwe Terminator 3.

De eerste twee Terminator-films maakten het al duidelijk; Linda Hamiltons Sarah Connor is een actieheldin waarmee niet te sollen valt. In Terminator: Dark Fate wordt dit onderstreept en komen er meer vrouwelijke krachtpatsers. Deze film zal sowieso vrouwenhaters doen laten schrikken.

Naast de bekende rol van Hamilton zijn er ook nieuwe personages van de actrices Mackenzie Davis (Blade Runner 2049) en Natalia Reyes (Birds of Passage). Regisseur Tim Miller (Deadpool) maakte tegenover Variety duidelijk dat ook Davis bad-ass wordt: "Als je een groot vrouwenhater bent, dan zal ze je de stuipen op het lijf jagen. Ze is stoer en sterk, maar ook erg vrouwelijk. We hebben bepaalde geslachtskenmerken niet ingeruild voor anderen, ze is gewoon erg sterk, en dat beangstigt sommige dudes. Je kunt online de reacties lezen op de eerste beelden... Trollen op internet. Ik geef er niks om. "
 
Ook mannelijke spierbundels
Aangezien een film met enkel vrouwelijke krachtpatsers en Terminators wat vreemd zou kunnen zijn, biedt de de nieuwe T-3 ook wat mannelijke inbreng via Arnold Schwarzenegger (T2) Gabriel Luna (Agents of S.H.I.E.L.D.) en Diego Boneta (The Titan).

Dark Fate verschijnt op 23 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen! Hieronder die eerdere trailer!



NieuwsFilm

meest populair